Kod kojih vrsta bolesti, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Muhamed Omerović

Prvo da krenemo od toga kod kojih bolesti i povreda pomažu tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića.

Osobe su često sklone bioenergetičaru samo ići za bolesti nepoznatog porijekla. Ili pak za povrede i bolesti za koje nigdje nisu našli lijeka, pa im je odlazak bioenergetičaru poslednja nada.

Čaesto se čuje kako neko zna reći: ”Ja znam od čega je to meni. To sam se ja  udario…podigao teško…loše držanje imam kad sjedim…od stresa… i nije to za bioenergetičara. To je za doktora.” I slično.

Upravo to je velika greška. Bioenergetičar Muhamed Omerović svojom jedinstvenom metodom liječenja, koju je razvio kroz 25 godine koliko se bavi bioenergijom, uspješno i u veoma kratkom roku, rješava upravo te , navedene, probleme.

Kao rijetko ko u svijetu, bioenergetičar Muhamed Omerović uspijeva većinu slučajeva čak i najtežih sportskih (fizičkih) povreda riješiti za kratko vrijeme.

Obično dva do tri tretmana budu sasvim dovoljna da se riješite bolova u koljenima, ramenima, leđima, vratu, stomaku…

Bezbroj je sportista iz cijelog svijeta kojima je i najteže povrede mižića, tetiva i zglobova izliječio bioenergetičar Omerović i to za samo par dana.

Jer, specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića su sportske povrede.

I to počev od najbezazlenijih upala izazvanih naporima prilikom takmičenja ili trenažnog procesa, pa raznih kontuzija mižića, tetiva, kostiju, sa ili bez hematoma, distorzije zglobova pa do ozbiljnijih istegnuća i ruptura mišića i tetiva.

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića pokazali su se jako djelotvornim i učinkovitim kod svih vrsta bolesti gdje je prisutna bol, bez obzira da li je uzrok bola poznate ili nepoznate prirode. Doslovno, sve što boli.

Glavobolje, obične i migrenske, bolovi u križima, leđima, ramenima, laktovima, gležnjevima, šakama, nogama, kukovima, preponama, koljenima.

Čak i ako su to bolovi od reumatskog artritisa, osteoporoze i drugih sličnih oboljenja. I te vrste bolova često budu u znatnom dijelu ublažene ili potpuno uklonjene.

Osobe sa vrtoglavicom, oslabljenim imunitetom, petnim trnom, teniskim laktom, te pojedini oblici depresije, razne anksioznosti, fobije, Osobe koje su pod velikim uticajem stresa takođe mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

Opekotine, posjekotine, postoperativni problemi. Problemi sa disajnim organima, sinusi, uho, grlo, nos, bolovi u trbuhu (želučani problemi, masna jetra, lijena crijeva…. problemi sa probavom) , osobe sa raznim cistama, te još mnogo toga.

Tretmanima je moguće tretirati i djecu.

Bioenergetičar Muhamed Omerović imao je do sada 17 osoba koje su nakon testiranja bile pozitivne na Korona virus. Namkon tretmana, svim osobama je bolje i one se trenutno vode kao osobe koje su ozdravile. Osim njih, bioenergijom je tretirano i 100-tinjak osoba koje nisu testirane na virus Korona, a imale su simptome koje imaju i osobe koje su testirane. Sve te osobe su nakon tretmana kod bioenergetičara Omerovića bez ikakvih simptoma i poteškoća.

I naravno, osobe koje je zakačio virus ”obične” gripe takođe jako dobro mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane..

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Omerovića mogu se koristiti i kao dopunska terapija kod liječenja osoba oboljelih od karcinogenih oboljenja. Znači, uvijek treba da bude glavna riječ medicinara konvencionalne medicine.

Jako dobri rezultati su kod osoba koje su na kemoterapijama. Naime, bioenergetskim tretmanima se u veoma kratkom periodu neutrališu nuspojave izazvane kemoterapijom tako da kemoterapija na kraju daje mnogo bolji učinak i osobe se mnogo brže i lakše oporavljaju.

Nažalost, nije moguće kod svih vrsta bolesti i povreda pomoći.

Na uspješnost Omerovićevih tretmana ne mogu računati osobe koje su oboljele od parkinsonove bolesti. Zatim osobe koje imaju epilepsiju, šizofreniju i osobe kod kojih je oštećen centralni ili periferni nervni sistem.

Tu se prije svega misli na osobe koje su imale moždani udar te je došlo do oštećenja mozga i na osobe kojima je tokom neke nesreće ili operacije oštećen i prekinut neki živac. Tim se osobama, najčešće ne može pomoći.