Zašto odabrati nas?

U veoma kratkom periodu, srazmjerno uloženim sredstvima i trudu, rezultati su fantastični. Neuporedivo su bolji u odnosu na rezultate koje se imaju kod sličnih načina liječenja, a mnogostruko brži i jeftijinji nego kod konvencionalne medicine. Međutim, konvencionalnu medicinu ne smijemo zanemariti niti zaobilaziti. Ljekarska uvijek mora biti zadnja i on je taj koji odlučuje je li neko ozdravio ili nije. Pogotovu što Bioenergetičar Omerović nije vidovit i ne zna šta je kome i šta i kad će kome biti. Zbog toga je neophodna kontrola nakon njegovih tretmana, i treba težiti jednoj simbiozi izumeđu konvencionalne i alternativne medicine.

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Omerivića veoma su učinkoviti naročito u kombinaciji sa konvencionalnom medicinom. Mnoge bolesti, povrede i tegobe se mogu brzo i jednostavno izliječiti, a kod bolesti koje se , nažalost, ne mogu izliječiti, moguće je djelimično ili potpuno ukloniti simptome te kvalitet života podići na jedan viši nivo.

Kod bioenergetičara Omerovića su mnoga svjetska zvučna imena našla rješenje za svoje sportske povrede

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivica Olić, vaterpolo reprezentativci Hrvatske Šetka, Sukno, Garcia…  Zatim, makedonske fudbalske legende Saša Ćirić i Žanko Savov. Ruski zlatni olimpijac iz Seula 1988. Aleksej Prudnjikov. Dinamova legenda Marko Mlinarić. Judo reprezentativci BiH Harun Sadiković i Petar Zadro. Bivši svjetski i evropski tekvando prvak Agim Murtić, golman Osman Hadžikić

Tu su još Roman Bezjak, Stefan Ristovski, Damir Milinović, Ahmad Sharbini, Mateo Hrvatin, Ivica Golik… Treneri Darije Kalezić, Miodrag Radulović. Holandski fudbaleri Arjen Swinkels i Purrel Fränkel. Australski fudbalski reprezentativac Rostyn Griffiths. Japanski nogometaši Tadaaki Hirakawa, Tatsuya Tanaka, Genki Haraguchi i mnogi drugi.