Koliko često treba doći na tretman?

Kao i svaki oblik liječenja, i liječenje bioenergijom je proces. Kod svakog procesa potrebno je određeno vrijeme da bi se postigli željeni rezultati.

Bioenergetičar Omerović ne inzistira na određenom broju tretmana. Svako za sebe treba da odredi koliko tretmana želi te koliko smatra da mu je dovoljno. To pogotovu što prestanak dolaženja kod bioenergetičara, sam po sebi nikad ne vodi pogoršanju stanja. U najgorem slučaju bude vam kao što je i bilo prije tretmana.

Kad su iskustva u pitanju, najbolji rezultati se postižu ako se u što kraćem vremenskom intervalu (ako je ikako moguće dan za danom) dođe na četiri tretmana. Nakon toga preporučuje pauzu od 15-ak dana, pa po potrebi ponoviti.

To je jako teško izvodljivo za većinu osoba koje se bioenergetičaru Omeroviću obraćaju za pomoć, kad su u pitanju tretmani Face To Face. Jer, veoma rijetko se Omerović zadržava duže od dva-tri dana na jednom mjestu.

Iako su rezultati njegove metode liječenja vidljivi trenutno, tokom samog tretmana, preporuka je da se dođe bar na dva tretmana u što kraćem roku, ako želite dugotrajnije rezultate.

Za one koji bi da ispoštuju tu preporuku ostavljena je mogućnost da prisustvuju Omerovićeviom tretmanima na daljinu (grupno ili pojedinačno).

Ipak, sve se to ostavlja na savjest svakom ponaosob.