O nama

Bioenergetičar Muhamed Omerović je poznato ime u svijetu alternativne medicine. Dugi niz godina može ga se sresti na prostoru cijele EU i naravno na prostoru Zapadnog Balkana.

Aktivno učestvujući u odbrani Sarajeva, 1992. biva teže ranjen snajperskim metkom u vrat.

Zbog težine povrede izmješten  je na liječenje u Njemačku. U Njemačkoj je operisan. Nakon četvorogodišnjeg liječenja na misteriozan je način ozdravio. Doslovno – preko noći.

Tada spoznaje da posjeduje dar da može pomoći povrijeđenima i bolesnima.

Danas , svojom jedinstvenom metodom liječenja koju je razvio kroz četvrt stoljeća baveći se liječenjem  bioenergijom, pomaže osobama širom svijeta.

Prvo da krenemo od toga kod kojih bolesti i povreda pomažu tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića.

Osobe su često sklone bioenergetičaru samo ići za bolesti nepoznatog porijekla. Ili pak za povrede i bolesti za koje nigdje nisu našli lijeka, pa im je odlazak bioenergetičaru poslednja nada.

Čaesto se čuje kako neko zna reći: ”Ja znam od čega je to meni. To sam se ja  udario…podigao teško…loše držanje imam kad sjedim…od stresa… i nije to za bioenergetičara. To je za doktora.” I slično.

Upravo to je velika greška. Bioenergetičar Muhamed Omerović svojom jedinstvenom metodom liječenja, koju je razvio kroz 25 godine koliko se bavi bioenergijom, uspješno i u veoma kratkom roku, rješava upravo te , navedene, probleme.