Tretman bioenergijom na daljinu 24/7®

Omerovićeve bioenergetske tretmane karakterisala su dva obilježja:
  • Kontakt ruke sa tijelom bez obzira da li se radilo o tretmanu FACE TO FACE (tretman u ličnom kontaktu tj. tretman licem u lice) ili tretmanom na daljinu. Kad je tretman FACE TO FACE u pitanju ruka koja čini kontakt sa tijelom odnosno dijelom tijela koji se tretira je ruka bioenergetičara Omerovića. Kod tretmana na daljinu ruka koja čin i kontakt sa tijelom, odnosno dijelom tijela koji se tretira je najčešće ruka same osobe koja je u tretmanu, a može biti i ruka ili ruke osobe ili osoba koje pomažu tretiranoj osobi u tretmanu na daljinu.
  • Rezultat koji je vidljiv još tokom samog tretmana.

Od 10. 10. 2024. bioenergetičar Omerović odlučio je predstaviti vam još jednu vrstu tretmana: Tretman bioenergijom na daljinu 24/7® .

Radi se o još jednom zaštićenom brendu bioenergetičara Omerovića, o tretmanu bioenergijom na daljinu.

Tretman,kao što mu sam naziv govori, traje 24 sata, sedam dana u nedjelji/tjednu.

Posebna osobenost/karakteristika ovog tretmana je da ne postoji obaveza kontakta ruku sa tijelom tokom tretmana. Osobe čak nisu obavezne ni koncentrirati se na probleme. Bitno je da opišu svoje zdravstvene probleme sa svojim  ličnom/osobnim podacima (ime, prezime, mjesto gdje se nalaze) i da te podatke dostave bioenergetičaru.

Cijena Tretmana bioenergijom na daljinu 24/7® je 35 eura.

Plaćanje za sve tretmane na daljinu vrši se unaprijed.

Ako uplatu za tretman vršite preko  oficijelne web stranice, podatke ćete popuniti prilikom plaćanja. Osobe koje izvrše uplatu preko web stranice ne trebaju slati dokaz o uplati, jer dobivanjem potvrde od web stranice da su izvršili uplatu obaviješten je i bioenergetičar Omerović i tretman počinje.

Ukoliko se odlučite za drugi vid plaćanja, direktno uplatom na račun (IBAN) : NL66RABO 0349 0730 58 ,fit and more now, Broekhovenseweg 159 11, 5021LD, Tilburg, Niederlande. Znači, primalac je fit and more now (to je ime firme). Bic ili swift kode je: RABONL2U , ili preko PAYPAL-a paypal.me/omerovicbioenergija ili e-mail za paypal: muhomer.fit@gmail.com , vaše podatke sa opisom zdravstvenih problema uz potvrdu o izvršenoj uplati, dostavit ćete na nizozemski broj telefona +31640198868 (Viber/WhatsApp). Prilikom uplate direktno na račun ili preko paypala naznačite da je UPLATA ZA TRETMAN 24-7. Ukoliko obavijest o uplati šaljete na ovaj način, tretman počinje kad bioenergetičar Omerović vidi vašu poruku sa svim potrebnim podacima.

Garancija da će svima biti bolje – ne postoji. Ukoliko želite tretman da platite tek ako se tokom tretmana pokažu poboljšanja, posjetite bioenergetičara Omerovića lično.

Kako, zbog čega i kome su namijenjeni Tretman bioenergijom na daljinu 24/7® ?

Kroz vrijeme, prakticirajući različite vrste tretmana ukazala se potreba za tretmanom koji bi bio učinkovit kao i dosad poznati Omerovićevi tretmani (Besplatni grupni tretman bioenergeijom na daljinu za neograničen broj osoba, Plaćeni grupni tretman za ograničen broj osoba, Pojedinačni tretman na daljinu, Tretman FACE TO FACE), ali da ne postoji obaveza držanja ruku.
Nakon višegodišnjeg eksperimentiranja/eksperimentisanja postignuti su zadovoljavajući rezultati rezultati, koji su slični  rezultatima u ostalim tretmanima (uspješnost preko 90%).
Za razliku od ostala četiri navedena tretmana koji su pogodni kod svih vrsta bolesti i povreda, naročito sa povredama i bolestima gdje je prisutna bol, ovi tretmani su više za osobe koje imaju probleme koji nisu povezani sa akutnim bolovima. U stvari i tu pomažu, ali bol se najčešće ne smanjuje željenom brzinom, u roku od sat-dva već najčešće u roku od dan-dva
, pa sve do kraja tretmana.
O kakvom se tretmanu radi znaju svi koji su bili učesnici eksperimentalnog tretmana od 30. 12. 2023. do 15. 1. 2024.
Bioenergetski tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića pokazali su se jako djelotvornim i učinkovitim kod svih vrsta bolesti gdje je prisutna bol, bez obzira da li je uzrok bola poznate ili nepoznate prirode. Doslovno, sve što boli.
Glavobolje, obične i migrenske, bolovi u križima, leđima, ramenima, laktovima, gležnjevima, šakama, nogama, kukovima, preponama, koljenima.
Čak i ako su to bolovi od reumatskog artritisa, osteoporoze i drugih sličnih oboljenja. I te vrste bolova često budu u znatnom dijelu ublažene ili potpuno uklonjene.
Osobe sa vrtoglavicom, oslabljenim imunitetom, petnim trnom, teniskim laktom, te pojedini oblici depresije, razne anksioznosti, fobije, Osobe koje su pod velikim uticajem stresa takođe mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.
Opekotine, posjekotine, postoperativni problemi. Problemi sa disajnim organima, sinusi, uho, grlo, nos, bolovi u trbuhu (želučani problemi, masna jetra, lijena crijeva…. problemi sa probavom) , osobe sa raznim cistama, te još mnogo toga.
Tretmanima je moguće tretirati djecu i životinje.
Uspješnost je kao i kod svih Omerovićevih tretmana, preko 90%.

U nastavku možete vidjeti samo neke od reakcija osoba koje su prisustvovale eksperimentalnom tretmanu od 30. 12. 2023. do 15. 1. 2024. i to nekorigovane/nekorigirane.

1. Nemojte me krivo svatiti ali osjecam se bolje sa stajanjem kod kuhanja, znči stabilnije i nemam tolku vrgoglavicu.
Znaci neznam kako ali osjecam vec promjenu.
Neki zlobnici bi rekli da si umisljam ali ne.
Ne tjera me toliko na mokrenje.
Znaci osjecam se vec sad bolje.
Jedino sto me muci GIHT, to je vele kiselist urina koja ide u zglobove.
Pfomjenila sam prehranu, pijem tablete za GIHT.
Mozda je pisljedica sto sam morala izvaditi prije 10 gidina žuc jerj je pukao.
Izvinite sto vas davim.
Ali vi ste mi veliki spas.
SRETNA VAM NOVA GODINA.
2. Evo da vam javim da osjećam poboljšanje u dijelovma tijela gdje me je boljelo.leđa,kuk i koljeno
3. Poštovani,
Povratne informacije u vezi mame i mene…mamu punoo manje boli taj dio kralježnice .
A meni isto, puno je manja bol na dnu kralježnice , a ispod pazuha uopće danas nema boli ..
Hvalaa punoo
4. Kako ste rekli povratna informacija.Šta se tiče vratne i ramena danas ne osjećam bol kao i jučer znači bolje je a stanje depresije isto Hvala LP
5. Evo i da Vam dam kratku informaciju o dešavanju od sinoć do sada… Kod mene Bogu hvala javlja se reakcija, na bolje naravno, čini mi se u celom organizmu… Javljam se i sutra po Vašem nalogu i dogovoru. Svako dobro i Sretno Vam u 2024. Moje poštovanje i veliki pozdrav.
6. Je bolje. Ampak so še vedno rahle bolečine.
Hvala
7. Pozdrav, javljam se po dogovoru. Bronhitis mi je bolje, ali upotrebljavam i inhalator. Na festi za nivu godinu nisam imao potrebu piti iako su svi oko mene pili alkohol. Danas sam popio jednu pivu jer nisam mogao vise piti sokove i mineralnu. Nakon toga nisam imao potrebe vise. Sretna nova.
8. Postovani gdine Omerovicu, bol u donjem delu ledja se smanjio, cirkulacija je malo bolja.Lep pozdrav i svako dobro
9. Je veliko bolje, bolečina je veliko manjša hvala vam!
Rezultat manje vrtoglavice mjehur jos osjetim a i koljeno..
Rinitis se malo smanjio
10. Danas bez glavobolje
11. Evo poslije par dana da Vas obavijestim o stanju. Kod mene nisu noge kao prije, drvene, bolja je cirkulacija. Malo nekad osjetim u kičmi ali puno mi bolje nego prije. Za ostalo moram nalaze uradit a to je u maju, holesterol, UZ prepona i ostalo. Muž reče manje ga zglob boli i donji dio leđa, ovo nekoliko dana. Mada nije baš nešto ni radio. Meni taj umor nikako da prođe. Tako je za sad pa ću se opet javit, akbgda. Pozzzz
12. Suprugi je koljeno nešto bolje a ja ne osjećam poboljšanje
13. Osjećam manje poboljšanje.
14. Obzirom na upute u Vašoj najavi…da Vas obavijestim da mi je raspoloženje bolje i da sam bolje spavala,bez budjenja
15. Malo manji bol u grudima
16. Hvala Vam. Djetetu se jučer kašalj smanjio. Napad je dobio jučer i danas nakon inhalacije ventolinom. Djeda i ja / baka / vijećamo danas da mu to ukinemo trenutno.
17. Pozdrav, javljam vam da je bijes i dalje prisutan u jednakoj mjeri. Bol u dojkama je manja. Sve najbolje vam zelim. Pozdrav, javljam da jos osjecam manju bol u desnoj dojci. Bijes je i dalje tu. Sitnica me razljuti
18. Dobro veče. Da li sam u terapiji- ne znam ali ću svakako ispuniti Vaš jedini zahtev- obaveštavam Vas da sam danas imala dodatni priliv energije i za razliku od prethodnih dana nisam morala tokom dana da “malo prilegnem” a to “malo” je obično 1-1,5 sat. Toliko za večeras. Želim Vam ugodno novogodišnje veče.
19. Dobro veče i srećnu Novu 2024. godinu Vam želim dobri naš gospodine Omeroviću!
Danas -kao i juče, dan prepun obaveza a bez nekog umora. Meni je inače svaki dan dinamičan (čuvam dve unuke a sada su na raspustu četvoro kod mene)…
Što se moje štitnjače tiče, obzirom da je problem dugogodišnji, sigurno da se za dva dana ne može rešiti…
Idemo dalje
Srdačan pozdrav.
20. Dobro veče Vam želim. Evo već četiri dana po ceo dan ne stajem
Razmišljam da svakog dana izmerim obim vrata… imam utisak da mi se otok malo smanjio
Uradiću to.
Srdačan pozdrav.
21. Hallo
Danas je drugi dan kako nemam problema s tlakom.
Ja sam imala problem tlakom i kada pijem tablete a sada nemam.
To znaci da osjetim vasu terapiju.Pozdrav.
22. Evo da javim dojmove. Nema vise nadrazaja na kasalj u grlu. Kad se iscijedi iz nosa to iskašljem i tada me boli čelo. Pretpostavljam da su sinusi. 70% bolje nego jučer.
Dns cudan osjecaj. Kao da je kanal od sinusa otvoren. Mokar nos. Povremeno mokri kasalj. Bol u glavi prilikom kasljanja.
23. lago poboljsanje
Opet blago konstatno poboljsanje
24. Dobro vece, nisam sigurna da li ste me ukljucili u grupu exp tretman u periodu.. Da bi slala odgovor. Ruke su tople cijelo vrijeme. Tiroida bolje, disanje za nijansu. Pritisak dobar normalan. Zeludac ne bas.. Da li da radi vjezbe disanja, pripazim na hranu zbog praznicnih dana? Pozdrav
25. Dobar dan,malo mi se bol smanjio i u koljenu iramenu ,velika vam hvala lijepi pozdravi iz Sarajeva.
26. Nestabilnost jos postoji ali glavobolje trenutno nemam
27. Prvi dan je prošao blago bez nekih bolova ugodno hvala Opet se javljam,dobar osjećaj,neki mir i dobar san iako mi nalazi nisu najbolji…
28. Bez glavobolje sam ali što se tice cisti do kraja Cu biti na tretman pa onda na magnetnu da vidim ima li boljitka.U svakom slučaju osecam se bolje
29. Postovanje, ova dva dana sam imala mnogo posla i nisam stigla da pisem reakcije.
Moj zeludac, cini mi se, da je malo bolji.
Juce i danas nemam mucninu nadam se da ce bit uspjeha i poboljsanja jos.
Veliko hvala i lijep pozdrav iz Brckog
30. Bolovi su mnogo manji i u leđima i u peti
31. Dobar dan. Svaki dan ima pomaka na bolje. Vratni deo kičme me manje boli. Dobar dan. Donji deo leđa već prvog dana je prestao da me boli. Vratni deo me još malo boli. Ali je promena na bolje svakim danom primetna. Hvala vam.
32. Danas kolena malo bolje funkionisale
33. Evo javljam da mi je glava puno bolje i noge isto tako,ali u ruci skoro da i nema promjene
34. Sto se tice kaslja i predhodno sto sam vam sve napisala, osecam se bolje, kad kazem bolje mislim na napade kaslja koji su se proredili, ali i dalje postoje,vsamo sto nisu tako ucestali
35. Dobar dan stanje je skoro ne promjenjeno samo glavobolja i depresija su iste dok kičma i zglobovi su bolji.
36. jutro , danas glavobolja prisutna pri buđenju kičmu malo osjetim i zglobove šećer je dobar i tlak u odnosu na jučer kad je šećer bio nestabilan depresija još uvjek dobro prisutna.
37. Dobro večer. Danas ništa ne boli osim i dalje rame. Sve drugo čisto solidno. Lp
38. Selam
Osjećam olakšanje u pokretima i stalno mi je vruce,imam više energije
39. Poštovani G-dine Omerović
Sinoc kad sam se prijavila na tretman poslije nekog vremena sam osjetila ugodnu toplinu po cijelom tijelu a u predjelu stitne žlijeze olakšanje!
Hvala vam puno od
Želim vam ugodno i prijatno veće Danas sam se osjecla baš dobro
Hvala vam
40. Danas nemam vrtoglavicu. Nema vrtoglavice i glavobolje. Nema vrtoglavice niti glavobolje. Danas tlak u redu,nemam magljenje pred očima
41. danas imam više energije malo me manje bole koljena ali problem sa mjehurom neka upala. malo sam slobodnija u hodanju. malosam slobodnija u hodanju manji su bolovi u desnom koljenu ali lijevo kad stojim kao ukočeno dok se ne rashodam lp pozdrav. Dobro jutro uz blage bolove u koljenima jutros sa se lakše ustala i rashodla
42. Dobro veće samo da javim manji su bilovi u ledjima manji svrab ruku stopala skoro uopste to je što se tiće mene ..a što se tuće sina za sad manji problem sa sinusima a i sto se tiće hronićne upale i grla blaze je..hvala hvala hvalaaa
43. Poštovani danas osjećam blago poboljšanje.. lp Poštovani i danas osjećam male pomake na bolje..lp
44. Zglobovi me definitivno manje bole.
45. Danas secer i cirkulacija su bolji
46. Poštovani,
danas sam puno bolje,još samo zujanje u glavi blagi šumovi kada legnem.
Lijep vam pozdrav i velika zahvala!
47. Sve je puno bolje. Malo još lumbalna bolucka
48. Trnci u vratu su prestali ako moze sad ramena nekakav blagi bol ali vise nekeko kao teska ramena
49. Disanje dobro.Kukovi malo bole a koljeno bolje
50. Pozdrav dobri covjece. Nisam se javljala 3 dana. Imala sam temparaturu. Virus najvjerovatnije. Svi u kuci smo bili bolesni. Sada sam bolje. Da vam porucim da mi je problem sa kicmom smanjen. Idem uz stepenice bez problema. Prije je bilo bolno. Bolovi niz nogu su bili katastrofa. Nisam 6 dana popila voltaren a morala sam svaki drugi dan. Hvala puno od srca. Zivjeli.
51. Kukovi ne bole više Karlice još bole. Dobar dan
Ovih dana bas bolele dosta karlice – Danas dostaaa manje..
52. Juçer u poslijepodnevnim satima bila sam bolje kao da sam dobila dodatnu snagu.
Danas sve do poslijepodne opet velika nemoć a pred vecer znatno bolje. Vidjet cemo šta sutra donijeti.
Danas sam puno bolje cijeli dan. Snaga se polako vraća. HVALA VAM PUNO.
Danas sam još bolje. Malo kašlja. Hvala Vam.
Svaki dan sve bolje. HVALA
53. Dobar dan hvala Vam jos jednom bolje se osecam psihicki i fizicki! Manjak energije, ali za ovo vreme doba he normalno! Veliki pozdrav iz
Dobro jutro Gospodine Omerovicu, jutros kad sam ustala dobro se osecam naspavano i sa energijom! Hvala Vam
54. Večeras je puno bolje lijeva strana,a desna ruka i rame mislim da tu nema pomoći,lp
Dobro večer, što se tiče moga stanja sada je bolja situacija,lijeva strana ne boli već tri dana nikako,a bolje je i desno rame,sad ću još i kremu kupiti …samo bih još pitala za jednu žensku, trnu joj dva prsta pa ide kroz ruku,da li bi joj pomogla krema da joj preporučim,lp
Situacija je pod kontrolom,nije sto posto dobro,ali puno pomoglo,lp
55. Pa danas sam manje umorna. Manja su mi teske ruke i noge. Hvala
56. Evo mene, nisam imala pritisak u grudima, nisam imala ni poviseni pritisak, glava malo i vrat boleli, isla sam danas na put i popila pola leka za smirenje, zasto, zato sto sam mislila da ce da mi bude lose ako ga ne popijem, uzas
To treba izbaciti iz lude glave
Tu misao
Kako, ne znam
57. Danas ponovo SVE pomjesano, Malo dobro Pa lose, Pa dobro i opet lose isto zacarani krug
Danas konacno se osjecam Malo bolje, straha nemam, Ali stezanje U prsima je prisutno
Danas Mogu reci da se osjecam bolje, nije bilo straha a i stezanje U prsima manje
58. Juce Sam imala Dan onako Malo tezi Ali danas hvala Bogu Jako dobar, kad bi Allah dragi dao da svaki dan Bude ovako.
59. danas glavobolje nije bilo, sinusi so bili bolje. anksioznosti nije bilo, i stezanja u grudima nije bilo, probavni organi radili su malo bolje, osecala sam se dobro. Hvala
60. Pozdrav..nisam se javljao pa evo sad da se javim dosta je bolje jedem sve zivo a nemam nekih tegoba hvala Bogu i da naglasim da koristim i vasu kremu!
61. Postovani G.Omerović dosta sam bolje hvala vam lp zlata
62. Danas mi je neradni dan i ovako u miru vidim da sam puno bolje
Šake, laktovi i koljena mobilniji
Stopala manje bolna
Vrat manje zakočen
Lumbalni dio isto
Disanje super
Kod kuka je najmanji pomak, ali sada mogu napraviti rotaciju stopalom na van a da ne zaboli jako!
Živili!
63. Dobro vece, danas pomalo tek peckanje u grlu,kao iritacija. Ne bol ali nelagoda, pre bih tako opisala. Veliki pozdrav!
Dobro vece, zelim da Vam se puno zahvalim, nisam imala sve ove dane probleme koje inace vec dve godine vucem. Hvala Vam veliko!
64. Prethodna 3 dana sam jela sto inace pre ne bih jer bih sigurno imala gorusicu,sada uopste nisam imala.Nisam osetila ni prolazni bol u zeludcu kao pre.Za vreme od kada ste objavili da traje ovaj eksperiment do 15.01. Ja sam nekoliko puta uvece ukljucila na telefonu da slusam vasu objavu o ovome,i osecala sam se prijatno,osecala sam se opusteno,iako vi kazete da gledanje ” starog” snimka tretmana ne vredi nista,a pogotovu samo ova objava.Za mene to
” ne vazi”, ili je autosugestija,ne znam.
Mozda jos neko ima takav osecaj.
Sada sam pocela da imam reakcije kao kad je tretman.
Ruke,moge ramena mi se pomeraju.13.01. 21 cas 40 min.??????
65. Dobro vece zelim. Danas se osecam isto bolje – lakse ne mogu reci bez bolova ali mi je bolje, samo astma me gusi narocito uvece. Hvalaaaaa lepo,
66. Dobro vece zelim. Danas je isto bolje, sa minimalnim bolovima, nekako lakse se osecam. Cak za astmu pumpicu samo jednom sam koristila danas, sto je za ovakvo vreme cudo. Hvala Vam lepo.
Dobro vece zelim. Danas je malo losije uvece sam se bas gusila zbog astme ali bolovi u kicmi malo bolje, operisana ruka i zglobovi kao da su puni vode.+
Dibro vece zelim. Danas je opet malo bolje kicmi, ruka dosta boli a astma sve do predvece je bolje ali se uvece pogorsa. Hvala
Dobro vece zelim. Danas je opet bolje i kicma i ruka samo astma gusi uvece. Hvala puno gosp. Omerovicu!
Dobro vece zelim. Danas je jos uvek bolje, bolovi popustaju a astma ceo dan dosta dobro ali uvece gusi. Hvala lepo g. Omerovicu.
Dobro vece zelim. Danas se isto mogu pohvaliti zbog smanjenja bolova ali astma drzi svoje – preko dana je dobro, uvece se gusim. Hvala lepo g. Omerovicu.
67. Dobro jutro
I ovoga puta da vam kazem da je sada sve u redu,trenutno nemam bolove ni u nogama ni u stomaku takodje ni u ramenu.
Sada se osecam bas dobro
68. Lijep pozdrav,danas sam eto bolje..noga me danas ne boli,nesto malo desno rame
Ivan je puno lakse bolje cuje i manji mu je pritisak i zujanje u usima. Desno uho je gore od lijevog ali i to je puuno bolje od prije 10 dana
Hvala Vam
69. Dobro vece. Juce i danas isto. Ne osetim probadanja ispod pazuha i u predelu slezine. Bol u cuklju nestao, ali zujanje u usima ostalo. Pozdrav i sve najbolje. Hvala na volji i zelji da pomazete ljudima koji imaju problem.
70. Na pipanje se oseti malecki bol ali je to puno,puno bolje nego prvi dan
71. Veliki pozrav gosp.Omerovicu.
Javljam se vcrs.trinaesti put tj.posljednji u ovom tretmanu.Sinoc sam se preracunala,,msl.sam da ih ima jos tri,ali ja nisam krenula odmah od prvog dana. Vec sam nagovjestavala da se dobro osjecam skoro pa u svakom javljanju.
Sad u ovom zadnjem javljanju zelim da se pohvalim.Ja sam imala.problem sa bolovima u nozi,odnosno u stopalu noge,trnula su mi dva prsta mali i prst do njeg.To je trajalo par mjeseci mozda oko 4 do 5 mjeseci ,a onda je to preslo u bol posebno kad sjedim pa kad ustanem to je bas bilo bolno sve dok ne napravim desetine koraka a onda kako bih rekla.uhodam se i dalje osjetim tu bol ali podnosljivo uhodam se i nekako to funkcionise,ali kad sjedim ne ustaje mi se,jednostavno sepam i.malo pomalo oslanjam se na taj dio stope dok ne prohodam pravo.Bol je bila i u desnom kuku na istoj strani znaci,samo na kuku mi nije dalo da lezim boljela me kost od kuka kao da truhao.Sad je zahvaljujuci Allahu i vama super,malo ali sasvim malo utrnutost tog dijela stopala vise kao trnci neki ali boli nema ustajem.i oslanjam se sasvim normalno.Kuk isto normalno lezem na desnu stranu i spavam.Ovo nisam navela kad sam se tek prijavila na ovaj tretman,msl.sam bit ce puno pa sam jednostavno samo navela to sto sam navela.Iz tog razloga nisam nikad nista ni pisala vezano za za ovo.
A vjeruj te nisam se smjela ni pohvaliti i reci bojeci se ako napisem vratice mi se bol mozda je ovo samo trenutno itd.Tako da sam cekala sami kraj ovog tretmana da dam sebi vremena i da se uvjerim da me zaista stopalo desne noge i kuk prestalo boljeti.Pomogli ste mi puno gosp.Omerovicu,od srca vam hvala.Zelim vam sve najbolje u zivotu, a najvise zdravlja sto nam je svima i najpotrebnije.Puno uspjeha u daljem radu,da jos mnoge obradujete i pomognete u njihovim zdrastvenim problemima.Vas da dragi Allah nagradi na oba svijeta za vase zalaganje,trud i nesebicnost.Zelim vam ugodan ostatak noci.
L.p.
72. Dobro jutro,
Poslednji dan vašeg poklona. Nadam se da ste zadovoljni mojim pisanjem i mojim opisanim reakcijama. Sve je dobro prošlo. Šetajući bolovi su prošli. Opšte stanje dobro. Mala sekrecija iz nosa. I tri prsta leve noge i dalje utrnuta. Nadam se da će i to proći. Hvala vam puno na pomoći, pozdrav. Srećna vam Nova godina od
73. Dobar dan samo da javim da se dobro osjecam.probava mi je puno,puno bolje
74. Postovani Muhamede! I danas se osjecam dobro hvala dragom Allahu!Poslije vasih terapija puno je bolje. Hvala vama sto ste nam omogucili vase terapije i vase izdvojeno vrijeme . Hvala vam od srca, da vas dragi Allah nagradi svakim dobrom! Amin! Maksuz selam!
75. Dobro veče dragi Omerovicu ,moje zdravstveno stanje je skoro savrsenoVeliki pozdrav vam zelim
76. Poštovani gospodine Omerović, koliko sam čitala danas je zadnji dan za neograničen broj osoba…Bogu hvala, hvala i Vama na svemu….ja sam zadovoljna i jedva čekam neki novi susret a Vama želim svako dobro od i Bog Vas blagoslovio ….lijepi pozdrav i ugodna večer….
77. Pozdrav, zdravstveno stanje sa koljenom i kukom danas dosta stabilno. Bolovi samo uz dugo hodanje. Meniskus danas nekoliko puna preskočio.
Pozdrav,danas je bolje stanje koljena (meniskus) i upala mišičs na kuku slično kao i juče. Ali ako uzmem stanje izpred 14 dana sve ukopno je bolje za 50%.
78. Pozdrav.Jutros u 8 sati krenula energija, blago kruži ceo dan istim intenzitetom bolova nema, sve normalno do večeras. I dodje tako poslednji dan gde se na duže vreme rastajemo, energija mi je mnogo značila, ublažila bolove jer je reuma u pitanju, san mi je dovela u red, kao da mi je i apetit za hranom povećala, ceo dan na nogama radno , bez ikakvog umora.Velika hvala gospodine Omeroviću svako dobro u životu vam želim.Hvala
79. Hvala na 15 dana dozvoljenoj bioenergiji. Zuc me dosta manje boli. Eseriija u mokraci, nemam simptome. Hemoroidi jos me bole. Dosta bolje. Virus uz bioenergiju je prosao za tri dana.
80. Večer! Evo da se javim na kraju cijelog ciklusa tretmana. Stanje je sljedeće:
– povremeno oticanje vrata ne uočavam
– problema sa sinusima više nema
– probadanja u prsima nema
– glas se povremeno umara, ne uvijek, no to pripisujem i nastavničkom poslu, generalno je u redu
– vrtoglavica nema
– povremeno zatezanje u vratu je prisutno mada sada u manjoj mjeri nego prethodnih dana
Hvala Vam puno na ovoj prilici koja mi je definitivno koristila.
81. POSTOVANI G-DINE OMEROVICU,
KAKO JE DANAS ZADNJI DAN ZA OVAKVU TERAPIJU,
BICU MALO OPSIRNIJA.
ZGLOBOVI KOLENA – STANJE POBOLJSANO /IMA JOS BOLA/
– KUKOVI – SMANJENI BOLOVI,
– RAMENI ZGLOB NE BOLI ZA SAD.
– KOD CIRKULACIJE I
HEMOROIDA- NEMA POMAKA.
– BOLOVI U BUTINAMA SMANJENI.
PRAZNJENJE CREVA – BOLJE.
NAJLEPSA HVALA ZA SVE!
SRDACAN POZDRAV
82. Jutro izvinjavam se sinoć imali goste i zaboravi napisati, jučer je bilo dobro sve i hvala za sve terapije mnogo mi se smanjilo masno tkivo, a nadam se i bešici da će biti dobro zahvalna sam vam mnogo živi i zdravi bili i pomagali narodu kao do sada.
83. Dobro jutro ,poštovani dr.Omerović.
Evo pošto je prošlo 15 dana,dužna sam ti reći da se osjećam puno bolje,dugo se nisam ovako dobro osjećala,a vjerujem da je djelovala tvoja pozitivna energija.Želim ti zahvaliti na bilo koji način,pa ako treba platiti.
Želim ti svako dobro i Božji blagoslov.
84. Upala limfnih cvorova se ublazila, ne boli vise tako jako, sinusi bolje, sake bolje. Opet nisam mogla zaspati, tlak varira od niskog do visokog, puno cesce visok.
85. Hvala vam . Puno ste mi pomogli . Nemam više bola ni u lijevom dijelu leđa, desnom kuku , desnoj preponi a ni desnoj nozi.
Ne pijem vise tbl protiv bola.
86. Noga mi je mislim pa skroz prosla bol, ruka manje boli
87. Poštovani imam potrebu da vam se zahvalim. Prvenstveno što toliko humano radite s ljudima… K tome se divim vašem poštenju i ljudskoj časti, jer kažete da ne možete pomoći svakome. Na moju žalost ja sam jedan od tih, što ste mogli, između rediva i sagledati. Mnogo sam vas gnavila pusanijom, i to sam gledala što manje i blaže, ali sam zbog vašeg zalaganja ostajala uz vas. Po cijenu da ispadnem onaj”ludi”, koji ne odlazi kad vidi da mu nije bolje. Jer nije do Vas nego do mene.
Pratiću i vaš rad i dalje pozdrav.
88. Dobro veče gos.Omerović.
Da javim zadnje utiske vaše bionergije na daljinu.Danas čitav dan su mi stopala topla al koda su promrzla takav imam osjećaj.Do koljena cirkulacija nogu je kao mravi koda hodaju ,takav imam osjećaj
Bubrezi su super i nemam probleme one sam navodila .
Kičma me s desne strane baš boli kao da me nešto zateže i bocka.Hvala Vama na nesebičnom davanju tokom ovih 17 dana terapije .L.P. i svako dobro vam želim