ENERGIZOVANA ČUDOTVORNO DJELOTVORNA KREMA® – NAJNOVIJI BREND BIOENERGETIČARA OMEROVIĆA

Nešto što je do sada bilo nezamislivo, sada je stvarnost. ENERGIZOVANA KREMA. Zvuči nadrealistično, ali tu je. Već postaje dio naše svakodnevnice. U prilog Kreme govore i prve reakcije osoba koje su uspjele nabaviti Energizovanu kremu. Ali, da krenemo redom…

Bioenergetičar Muhamed Omerović u svijetu je poznat najviše po neobičnim i nadasve djelotvornim bioenergetskim metodama liječenja. Za Omerovića je vezano nekoliko zanimljivosti kao za rijetko kojeg živućeg bioenergetičara današnjice.

Naime, bioenergetičar Omerović je jedan od rijetkih alternativaca kod koga su rezultati vidljivi još tokom samog tretmana.

Ono što je zanimljivo reći za bioenergetičara Omerovića je da je on prvi u svijetu koji je osmislio i uspješno počeo da primjenjuje grupne tretmane bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba. Kao što se zna, radio je to i radi još uvijek veoma uspješno. I tu su rezultati ono što krasi njega i njegov rad  po čemu je prepoznatljiv i zbog čega je cijenjen i uvažavan. Rezultati su najčešće trenutno, još tokom samog tretmana, vidljivi.

O njegov dar, koji je otkrio još 1995. godine okoristili su se mnogi. Pomagao je svjetski poznatim sportistima, estradim umjetnicima, ”običnim ljudima”…osobama zaraženim Corona virusom, onima koji imaju konstatiran postcovid sindrom, i mnogim drugim.

Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema

Može li se energizovati krema i ima li koristi od takve kreme?

O bioenergetičaru Omeroviću mnogo toga je rečeno. Njegov najnoviji brend ENERGIZOVANA KREMA pobuđuje enormnu znatiželju. Osobe koje su već prisustvovale Omerovićevim tretmanima imaju bezgranično povjerenje u njega i njegove tretmane.  Znaju o kome se radi. Znaju da su Omeroviću najbitniji rezultati i da mu je sve ostalo ne u drugom, već u desetom planu… Ili, još bolje rečeno, njega isključivo rezultati i samo rezultati interesuju. Omerović potencira da trebali svi da se vrednujemo i cijenimo isključivo na osnovu rezultata koje iza sebe ostavljamo. Da rezultati budu isključivo mjerilo.

Osobe koje nisu imale prilike prisustvovati nekom od njegovih tretmana, na društvenim mrežama se u nevjerici pitaju: ” Zar se može energizovati krema? Kako je moguće da takvo nešto postoji i djeluje”?

Eto, moguće je. Krema postoji i njenu djelotvornost osjetili su svi oni koji su je i nabavili.

Energizovanje kreme, mit ili stvarnost?

Nije nepoznato da su razni bioenergetičari pokušavali energizovati vodu. Nekima je to i pošlo za rukom. Tu energizovanost vode uspjeli su potkrijepiti i snimcima kristala  iste vode prije i nakon energizovanja. Time su samo potvrdili ono što se zna, da je voda sposobna da primi informaciju. Nažalost, to je bilo uglavnom sve što su uspjeli uraditi. Energizovana voda u kojoj su ”energizovanjem” promijenjeni izgledi kristala ostala je i dalje samo voda bez da je iko imao neke koristi od toga.

Bioenergetičar Omerović je to energizovanje vode počeo koristiti još otkad je počeo pomagati povrijeđenim i bolesnim (1995.).  Kombinovao je svoje bioenergetske tretmane i energizovanu vodu. Tu energizovanu vodu davao je osobama sa teškim, obično dugogodišnjim, hroničnim zdravstvenim problemima koju su oni koristili između dva tretmana. Po njegovim riječima:” Voda je poslušno prenosila potrebne informacije i djelovala blagotvorno na bolesnu osobu”. Poboljšanje korištenjem te energizovane vode bilo je očigledno. A sama energizovana voda mogla se koristiti za vanjsku i unutrašnju upotrebu.

Ovo je do sada prvi poznati slučaj u svijetu da je neko ne samo uspio energizovati kremu, već da Energizovana krema ima trenutno dejstvo. Bioenergetičar Omerović kaže da je uspio da ”informaciju” pohrani u kremu. Krema je tako postala medij koji prima, zadržava i prenosi – daje informaciju.

Drugo, što je još važnije, Omerović je energizovanjem kreme omogućio da se informacija može koristiti na potrebnom mjestu (povrijeđenom ili bolesnom dijelu tijela) u bilo koje vrijeme. To se čini nanošenjem kreme na kožu. Čim se namaže na kožu krema počinje da djeluje, a u roku od nekoliko minuta vidljivi su i rezultati njenog djelovanja. Baš kao što je to slučaj i sa Omerovićevim tretmanima.

U nekim slučajevima, Krema ima i brže dejstvo nego sami Omerovićevi, neobični i nadasve djelotvorni tretmani. Vrijeme potrebno da krema počne da djeluje je svega nekoliko minuta. Ali bukvalno, nekoliko minuta. Tako da, u neku ruku, Krema služi kao Omerovićev instant bioenergetski tretman.

Kako i zbog čega krema, a ne voda koja je bila prva korištena kao medij

Poznato je da bioenergetičar Omerović, kao malo koji alternativni iscjelitelj današnjice, odlične, možda čak i najbolje rezultate ima u liječenju tzv. sportskih povreda. Upravo kod liječenja povrijeđenih sportista prvo se pomagao energizovanom vodom. Poboljšanja je bilo. Oporavak povrijeđenih sportista je znatno ubrzan i olakšan, ali bioenergetičar je želio i više i bolje.

Počeo je koristiti najobičnije kreme za kožu koje je energizovao. U samom početku, rezultati su bili neznatno bolji nego u radu u kojem su kombinovani energizovana voda i bioenergetski tretmani. Kroz vrijeme je eksperimentisao sa raznim načinima energizovanja sve dok nije ”pogodio” način koji i danas koristi.

Krema, koja je nastala kao pomoćno sredstvo u liječenju sportskih povreda, nakon ”usavršavanja energizovanja” testirana je i na težim, uglavnom hroničnim oboljenjima. Tu je njena djelotvornost došla do punog izražaja. Ono što nisu mogli samo tretmani, uz pomoć kreme bilo je kao lagana igra. Najprije bi bio tretman, pa nakon tretmana korištenje kreme, nekad čak par dana, pa opet tretman.

Posebno stare osobe, sa bolovima u leđima, nogma, rukama, ramenima, vratu, kukovima bili su nakon nekoliko bioenergetskih tretmana sa kremom između tretmana, kao preporođeni. Često su tu i stomačne tegobe, alergije, opekotine, posjekotine koje su kombinovano tretirane bioenergetskim tretmanom i kremom. Na kraju nisu više predstavljale nikakav problem.

Nakon toga uslijedilo je testiranje same kreme bez bioenergetskih tretmana.

I tu su rezultati bili veoma dobri. Doduše, ne kao kad se kombinuje krema i bioenergetski tretman, ali ipak izuzetno dobri. Čak mnogo bolji nego što se to moglo i pretpostaviti.

Kad se uvjerio da sve funkcioniše onako kako je to i zamislio, bioenergetičar Muhamed Omerović odlučio je da svoju Energizovanu kremu i zaštiti.

Sa Koronom stigli i ”bioenergetičari” plagijatori (prevaranti)

Samo da podsjetimo, sa pojavom Korone, pojavili su se plagijatori i prevaranti koji su te i takve tretmane od koje su se okoristile hiljade i hiljade osoba širom svijeta, počele radi lične promocije, kopirati. Nije to bilo ni blizu onoga sa čime se svakodnevno susrećemo u svijetu oko nas (kad imamo originalne proizvode i pagijate tih proizvoda). To je bilo pogubno za mnogo šta. Jer, kad neko kupi patike koje su plagijat, svejedno može da ih nosi. Neće ići bos. Neće mu biti udobne kao original, ali svejedno će imati neku korist. Kod tretmana koje su, samozvani bioenergetičari i manipulatori počeli da praktikuju, oponašajući Omerovićebe tretmane nastupile su mnogostruke štete za osobe koje su učestvovale na tim tretmanima. Ne da im nije bilo bolje, već im se najčešće zdravstveno stanje i pogoršavalo i to najviše zbog toga što su ”zavlačeni” obećanjima da je bitno samo dolaziti i dolaziti na tretmane. U mnogo slučajeva bolest pogotovu kod teških bolesnika, je uznapredovala i pretrpjeli su nenadoknadivu štetu na svom zdravlju.

Štetu su pretrpjeli i sami tretmani bioenergijom na daljinu. Ti tretmani bili su jedan od znakova prepoznavanja bioenergetičara Omerovića. Jer, ljudi su često skloni izjednačavanju…pa kažu SVI SU ONI ISTI. Tako da ko je otišao kod plagijatora na tretman, a da prije toga nije bio kod bioenergetičara Omerovića, logično je da nije imao nimao pozitivno mišljenje o grupnim tretmanima od bilo koga.

Na sreću, i tu se situacija smiruje. Čak i najuporniji među njima su se umorili, a i ”voda se malo razbistrila” . Uvidjelo se ko ima a ko nema rezultate. Ko je uistinu sposoban da pomogne, a ko je prevarant. Rezultati su, ipak, prevagnuli.

Energizovana krema je zaštićeni brend bioenergetičara Omerovića

Da ne bi došlo do plagiranja, kao što je to bio slučaj sa njegovim besplatnim tretmanima ENERGIZOVANA ČUDOTVORNO DJELOTVORNA KREMA® je zaštićeni brend bioenergetičara Omerovića.

Upravo iz navedenih razloga i iskustava koje je bioenergetičar imao u vezi sa plagiranjem njegovih besplatnih grupnih tretmana na daljinu i opravdane bojazni da se isto ne desi i sa Kremom, čekalo se sa obznanjivanjem Energizovane kreme dodatnih 5-6 mjeseci. Toliko traje taj postupak zaštite intelektualnog vlasništva. Sad je Energizovana krema zaštićeni brend bioenergetičara Omerovića i ne može se nekažnjeno kopirati.

Dodatna zaštita je prodaja kreme samo preko ovlaštenih kolportera a uskoro će Energizovana krema biti dostupna osobama širom svijeta preko oficijelne web sgtranice www.omerovic.eu . Krema nije dostupna u slobodnoj prodaji.

Imena osoba i njihove brojeve telefona možete pronaći OVDJE  na Omerovićevoj oficijelnoj web stranici i na FB stranici Omerović-bioenergija.

Sad je Energizovana krema među nama i možemo je koristiti. Jer,rezultati dobiveni kroz trogodišnje testiranje kreme, garant su da će većina osoba koja tu kremu bude koristila zbog raznih zdravstvenih problema biti zadovoljna njenom djelotvornošću.

Ta opravdana očekivanja se polako i obistinjuju. Nakon nepunih 20 dana otkako je krema postala javna i dostupa stigle su i prve reakcije, mahom od osoba za koje bioenergetičar Omerović nije ni čuo da postoje. Rezultati su bili očekivano dobri i pored toga što osobe koriste uglavnom samo kremu bez kombinovanja sa bioenergetskim tretmanima.

Najčešće greške koje čine osobe prilikom korištenja Energizovane kreme

U prvi mah vidi se intencija da bi osobe kremu da koriste kao glavni i jedini lijek. Kao po nekoj inerciji, svi bi kremu koristili dva-tri puta na dan. Drugi bi pak, svoje dugogodišnje probleme da riješe samo kremom i to za par dana…

Treba imati u vidu da, iako su rezultati koje daje upotreba kreme izvanredni, krema je ipak osmišljena kao pomoćno sredstvo i njeno najbolje dejstvo je u kombinaciji sa tretmanima. Energizovana krema je tu da popuni ”prazninu” između dva tretmana. Ili, da bi to još bolje razumjeli, krema je instant Omerovićev tretman. Taj ”tretman” je nešto slabijeg intenziteta nego sam bioenergetski tretman, ali prednost je u tome što imate tretman kad god vam je potreban. Ne zavisite niotkoga. Dovoljno je samo kremom namazati mjesto gdje je zdravstveni problem i rezultati su, uglavnom, trenutno vidljivi.

Ako ste za vrhunske rezultate, kobinujte upotrebu Energizovane kreme sa Omerovićevim tretmanima za ograničen broj osoba. Plaćeni grupni tretmani su ponedjeljkom, srijedom i subotom u 20 sati. Cijena učešća je 20 eura po osobi za tretman.

Kremu je najbolje koristiti po potrebi. Izuzeci su osobe sa težim i hroničnim problemima. U tom slučaju potrebno je kremom mazati mjesta gdje je problem više puta u toku dana.

S obzirom da Energizovana krema ne sadrži nikakve dodatne ljekovite komponente biljnog, životinjskog ili sintetičkog porijekla, može se praktički koristiti neograničeno bez bojazni od neželjenih efekata.

Za šta se sve može koristiti Energizovana krema?

Energizovana krema daje odlične rezultate kod svih vrsta bolova poznatog i nepoznatog porijekla: glavobolje, (obične i migrenske), bolovi u leđima i križima, vratu stomaku, koljenima, kukovima, ramenima, laktovima, zglobovima, šakama, mišićima, tetivama, grlu, sinusima… Krema daje odlične rezultate i kod raznih sportskih povreda mekih i tvrdih tkiva sa ili bez hematoma.

Zatim, kod opekotina, posjekotina…

Čak i kod  raznih kožnih i alergijskih oboljenja, te kod oboljenja disajnih puteva i organa, zabilježeni su izvanredni rezultati.

Kako koristiti kremu? (Uputstvo za upotrebu)

Kremu treba u tankom sloju nanijeti po koži na mjestu gdje se osjeća problem, te ako je to moguće, lagano utrljati u kožu.

Naravno, kod opekotina i posjekotina ne treba ni razmišljati o utrljavanju kreme u kožu. Tu je potrebno samo namazati kremu na provrijeđeno mjesto.

Djelotvornost, u vidu umanjenja ili nestanka bola ili druge tegobe trebala bi se osjetiti  već nakon nekoliko minuta.

Krema se može, po potrebi, nanijeti na kožu više puta u toku dana, bez ikakvih ograničenja i bojazni da može prouzrokovati neželjene efekte.

Kremu čuvati na temperaturi do 30 stepeni. Ne smije se zaleđavati. Kremu čuvati van dometa djece.

Energizovana krema nije medicinska krema. Svoje djelotvorno svojstvo Energizovana krema crpi isključivo od toga što ju je energizovao bioenergetičar Muhamed Omerović. Krema je isključivo za vanjsku upotrebu. Ne smije se uzimati oralno (na usta), niti se smije stavljati u oči, uši i nos.

Pogledajte neke od reakcija nakon upotrebe Energizovane kreme

 

 

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.