Bioenergetičar Muhamed Omerović u svijetu je poznat najviše po neobičnim i nadasve djelotvornim bioenergetskim metodama liječenja.

Ono što krasi sve njegove dosadašnje metode jesu rezultati koji se osjete još tokom samog tretmana.

Jedino, što mnogima ne godi je da nije baš uvijek lako doći do njega i njegovih tretmana. Za neke treba čekati kad su na rasporedu (plaćeni grupni tretmani ponedjeljkom, srijedom i subotom). Drugi su opet, po dogovoru, ali znatno skuplji (pojedinačni plaćeni tretmani na daljinu), a oni najpopularniji, besplatni grupni za neograničen broj osoba su u prosjeku jednom mjesečno…

Idealno bi bilo kad bi ti tretmani mogli biti baš onog trenutka kad nam je potrebno, ali…

Međutim, i tu je bioenergetičar pronašao rješenje.

Nakon trogodišnjeg testiranja, prvo na osobama sa hroničnim oboljenjima, a kasnije i na osoba sa svakodnevnim problemima i tegobama, Omerović je osmislio, brendirao i na tržište izbacio nešto dosad neviđeno.

A to je: ENERGIZOVANA ČUDOTVORNO DJELOTVORNA KREMA®.

Ne , nije šala…

 

Sve ono što karakteriše sve njegove vrste tretmana, svojstveno je i za kremu. Pa i više od toga.

Rezultati su i kod kreme trenutno vidljivi. Baš kao i kod bioenergetskih tretmana.

Energizovana krema daje odlične rezultate kod svih vrsta bolova poznatog i nepoznatog porijekla: glavobolje, (obične i migrenske), bolovi u leđima i križima, vratu stomaku, koljenima, kukovima, ramenima, laktovima, zglobovima, šakama, mišićima, tetivama, grlu, sinusima… Krema daje odlične rezultate i kod raznih sportskih povreda mekih i tvrdih tkiva sa ili bez hematoma.

Zatim, kod opekotina, posjekotina…

Čak i kod  raznih kožnih i alergijskih oboljenja, te kod oboljenja disajnih puteva i organa, zabilježeni su izvanredni rezultati.

Krema pomaže i kod zdravstvenih problema izazvanih covidom

Energizovanu kremu je koristilo i dosta osoba sa postcovid sindromom. Njihova iskustva su fenomenalna. I osobe koje su koristile Kremu dok su bile zaražene virusom covid-19 javljaju da im je upotreba kreme pomagala kod dosta tegoba. Mazali su Energizovanom kremom dijelove tijela gdje su simptomi bili najizraženiji i osjećali veliko olakšanje. I pored toga što tretmani Kremom postižu izvanredne rezultate, treba napomenuti da Krema niukom slučaju ne zamjenjuje liječnike i njihove terapije. Preporučeno je Kremu koristiti kao dopunsko sredstvo pogotovu kod teških oboljenja kao što su razna maligna oboljenja, covid-19, infekcije i slično.

Iako to nije bila namjera, kad se išlo u stvaranje Energizovane kreme, iskustva osoba koje su je imale priliku isprobati govore da upotreba Energizovane Čudotvorno Djelotvorne Kreme® smanjuje (briše) bore na licu te omekšava ožiljke na koži.

 

 

Kako koristiti Kremu? (Uputstvo za upotrebu/ upotrebu)

Kremu treba u tankom sloju nanijeti po koži na mjestu gdje se osjeća problem, te ako je to moguće, lagano utrljati u kožu.

Naravno, kod opekotina i posjekotina ne treba ni razmišljati o utrljavanju kreme u kožu. Tu je potrebno samo namazati kremu na povrijeđeno mjesto.

Djelotvornost, u vidu umanjenja ili nestanka bola ili druge tegobe trebala bi se osjetiti  već nakon nekoliko minuta.

Krema se može, po potrebi, nanijeti na kožu više puta u toku dana, bez ikakvih ograničenja i bojazni da može prouzrokovati neželjene efekte.

Pored tog trenutnog, krema ima i odgođeno dejstvo.

Omeroviću je upravo to nedostajalo…da osoba, po potrebi, dobije tretman. Tako je došao na ideju da proba sa energizovanom kremom. I pokazalo se kao pun pogodak.

Kombinovani tretman kremom i bioenergetskim tretmanom daje rezultate bolje od bilo kojeg bioenergetskog tretmana .

Djelotvornost kreme su, do sada, na svojoj koži osjetili mnogi profesionalni sportaši, te neke osobe sa kroničnim oboljenjima. A svi oni koji su je probali više su nego zadovoljni.

Rezultati su iznenađujuće dobri…

Da li Krema uvijek pomaže i šta ako ne pomaže?

Krema je osmišljena radi pomoći pri bioenergetskim tretmanima. Pokazalo se da izvrsne rezultate daje i kad se koristi sama, bez kombinovanja sa tretmanima. Kod težih oblika povreda ili bolesti (obično su to i dugogodišnje bolesti) treba imati u vidu da se najbolji rezultati, još uvijek, postižu kombinovanjem bioenergetskog tretmana i kreme.

Najčešće se rezultati osjete neposredno nakon nanošenja kreme. Ali ima i osoba, a i bolesti, kod kojih je neophodno dugotrajnije tretiranje kremom. Naročito je to slučaj kod težih, obično i dugogodišnjih zdravstvenih problema. Tad je kombinovanje kreme sa bioenergetskim tretmanom neophodno. U tim slučajevima vam se preporučuje prisustvo na jednom do dva Omerovićeva tretmana bioenergijom na daljinu, bilo da su tretmani plaćeni ili besplatni.

Za to vam stoje ne raspolaganju tretmani bioenergijom na daljinu za ograničen broj osoba. Ti, plaćeni tretmani su svakog ponedjeljka, srijede i subote u 20 sati. Više možete saznati na https://omerovic.eu/grupni-tretmani/  te za pojedinačne tretmane na https://omerovic.eu/proizvod/tretman-bioenergijom-na-daljinu-pojedinacni-2/ dok su besplatni tretmani povremeno. Obavijest o besplatnim tretmanima možete naći na www.omerovic.eu te na fb stranici Omerović-bioenergija.

Ako za svoj problem koristite Kremu samo jedan dan, možda bi bilo bolje da je ni ne koristite. Jer, mala je vjerovatnoća da ćete samo jednodnevnim nanošenjem Kreme na bolno ili povrijeđeno mjesto riješiti svoj problem. Doduše, ima i takvih ali su rijetki.

Kome Krema ne može pomoći?

Osobe koje imaju autoimune bolesti ne trebaju očekivati pomoć kako tretmana, tako ni kreme samostalno niti u kombinaciji.

Osobe koje su rođene sa određenim deformitetima, takođe ne treba da računaju na pomoć ni tretmana ni kreme.

Isto tako, osobe koje su imale moždani udar ili neku traumu usljed koje im je oštećen centralni ili periferni nervni sistem ne mogu računati na poboljšanje svog zdravstvenog stanja ni upotrebom kreme, a ni bioenergetskih tretmana.

Kod dvojbe, da li vam krema može pomoći te da li se preporučuje da se koristi za zdravstveni problem koji imate, slobodno se obratite porukom na messenger od fb stranice Omerović-bioenergija. Tu vam je na raspolaganju i Viber/WhatsApp broj +31640198868

 

Napomene!

Krema je isključivo za vanjsku upotrebu.

Iako, tokom trogodišnjeg testiranja, nije zabilježen nijedan slučaj nikakve alergijske reakcije na Kremu, obavezno pročitajte sastav kreme.

Ukoliko se u sastavu Kreme nalazi supstanca na koju ste alergični, ne preporučuje se upotreba kreme.

Ova Krema nije medicinska krema. Nije mijenjan njen sastav. Dakle, nije ništa od ljekovitih tvari umjetnog ili prirodnog porijekla dodavano.

Kremu je energizovao  bioenergetičar Omerović i iz toga krema crpi blagotvorno dejstvo.

Rok trajanja je otisnut na samoj Kremi.

Kako doći do Kreme, koja je cijena i gdje se može nabaviti?

Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema® se isporučuje širom svijeta. Cijena kreme je 25 eura + troškovi dostave. A troškovi dostave su sledeći: Zemlje EU 8 eura sa izuzetkom sledećih područja (1. Alandska ostrva, 2. Azuri, 3. Kanarska ostrva, 4.Francuska Gvineja, 5. Gvadalupo, 6.Madeira, 7. Martinik, 8. Majot, 9. Reunion i 10. Sint Martin). Za ta područja cijena dostave je 14 eura.

Švicarska i Norveška 10 eura.

BiH, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Kosovo 12 eura.

Sjedinjene Američke Države, Kanada i Australija 16 eura.

Turska, Kina, Japan i ostatak svijeta 18 eura.

To su troškovi slanja po pošiljci, što znači da u jednoj pošiljci može biti više krema.

Osobe van Evropske unije da vode računa o obavezi plaćanja carine za pošiljku u svojoj zemlji. Da bi ste izbjegli neugodnosti, prije nego što naručite kremu provjerite koliko i za koje proizvode morate platiti carinu.

Uskoro će biti moguće Energizovanu kremu naručiti preko oficijelne web stranice www.omerovic.eu .

Kremu je moguće naručiti i preko ovlaštenih prodavača/kolportera u Austriji, Sloveniji. Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji. Na ovom linku možete naći spisak ovlaštenih prodavača/kolportera https://omerovic.eu/…/osobe-kod-kojih-mozete-naruciti…/

Kupovinom kreme kod ovlaštenih prodavača/kolportera smanjujete troškove dostave i krema je brže kod vas. Ako ne kupujete kremu kod ovlaštenih prodavača/kolportera u vašoj regiji/državi krema će vam biti poslata iz Nizozemske.

ENERGIZOVANA ČUDOTVORNO DJELOTVORNA KREMA®

Trenutno se može naručiti na sledeći način: Iznos od 25 eura za kremu + troškovi slanja za vaše područje treba uplatiti na sledeći IBAN (račun) : NL66RABO 0349 0730 58 ,fit and more now, Broekhovenseweg 159 11, 5021LD, Tilburg, Niederlande. Znači, primalac je fit and more now. BIC ili SWIFT kode je: RABONL2U

ili na paypal: paypal.me/omerovicbioenergija ili e-mail za paypal: muhomer.fit@gmail.com

Svrha uplate (Verwendungszweck) : Energizovana krema

Kad uplatite, uslikajte transakciju da ne čekate novac da bude na računu i pošaljite na Viber/WhatsApp broj +31640198868 sa kompletnom adresom na koju vam pošiljku treba poslati.

Pošaljite i vašu e-mail adresu ukoliko je imate.

Ako želite saznati više o kremi, kliknite na linkove ispod.

https://omerovic.eu/energizovana-krema/

https://omerovic.eu/…/energizovana-krema-najnoviji…/

Posjetite i naš oficijelni YouTube kanal https://www.youtube.com/…/UCmE2MGWfkGMNI6YxQ14VHXQ/videos

 

Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema

Prve količine Energizovane čudotvorno djelotvorne kreme su spremne da budu isporučene naručiocima.
U narednih nekoliko dana stižu nove količine. To će biti dovoljno za sve vas koji ste do sada naručili kreme.

Za sve informacije obratite se na:

-e-mail: bioenergija@omerovic.eu

-Telefon/Viber/WhatsApp (Isključivo tekstualna poruka) +31640198868

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.