Neke od reakcija osoba koje su učestvovale u grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu

”Ne vjerujem u ovo i eto – desi se čudo”

 

Ovo, što imate priliku pročitati, su samo dio reakcija zadovoljnih osoba nakon besplatnog grupnog tretmana bioenergijom na daljinu od 24. 11. 2018. godine.

Kod tekstualnih poruka ostavljenih ispod snimke tretmana na Facebook profilu, izvršene su neznatne stilske i jezičke korekcije te korekcije kod znakova interpunkcije… Kako izgledaju tekstovi u originalu, možete pogledati na Facebook profilu ispod videa.

Almina Halilović

”Pozdrav. Imam problem sa kukom. Bila sam na Vašem tretmanu skoro (nedavno). Mnogo mi je pomoglo. Sada samo ponekad zaboli.”

Almina Halilović, foto Facebook

Almina Halilović, foto Facebook

 

Ana Glavaš Budeš

”Poboljšanja ima. Dvaput sam bila na tretmanu na daljinu i jednom uživo. VJERUJEM DA POMAŽE JER JE MENI POMOGLO.”

Ana Glavaš Budeš

Ana Glavaš Budeš foto Facebook

 

Arabela Šahmanović Kolenović

”Uz glavu držala sam i grlo. Imala sam baš jak bol . Vjerovali ili ne bol u grlu je prestao . Hvala gospodinu Muhamedu i selam”.

Arabela Šahmanović Kolenović

Arabela Šahmanović Kolenović, foto Facebook

 

Beba Bosnić Gorinjac

”Hvala puno, pomoglo mi je. Bol je nestala. Hvala vam od srca. Veliki selam iz Bihaća ….Beba”

Beba Bosnić Gorinjac

Beba Bosnić Gorinjac foto Facebook

 

Behija Duraković

”Super se osjećam. Hvala vam puno živi i zdravi bili još 100 godina i pomagali drugima i da im olakšate kao meni(što ste).”

Behija Duraković

Behija Duraković foto Facebook

 

Boja Kuduz

”Bol mi je skroz prošla. Donji dio kralježnice i kukova. Hvala Vam puno. Ovo je stvarno iskreno i probajte obavezno!!!”

Boja Kuduz

Boja Kuduz foto Facebook

 

Božana Kos

”MENI JE POMOGLO. JA NEMAM BOLOVE ZELUCA. SVE NAJBOLJE ZA GOSPODINA ,ZIV I ZDRAV BIO. POZZZZ.”

Božana Kos

Božana Kos foto Facebook

 

Danijel Pajić

”Ne znam s kim imaš posla: s Bogom il’ s đavolom al’ rame koje sam povrijedio i koje je sklono povredama kad u teretani radim i sa malim težinama…prestalo …Ne vjerujem u ovo ni sekunde…al’ eto rekoh ne košta me da probam, i eto desi se neko čudo…hvala.”

Danijel Pajić

Danijel Pajić foto Facebook

 

Dragica Jovanović

”Prvi put sam ucestvovala. Iznenadjenje.  Čovek je car.  Hvala ti što postojiš. Hvala što pomažeš ljudima. Da si živ i zdrav 1000 god.”

Dragica Jovanović

Dragica Jovanović foto Facebook

Dušanka Lazić

”Boleli su me sinusi. Posle tretmana sam prodisala. Hvala puno. Čeam vas sledeći put.”

 

 

Dušanka Lazić – foto Facebook

Edina Slootmans Dušinović

”Hvala Tebi Muhamede. Narod obilazi bolnice godinama pa im ne pomogne, a ti si meni pomogao što mi bolnice sedam godina nisu pomogle. I još jednom ti hvala.”

 

Edina Sootmans Dušinović – foto Facebook

Izabela Volić

”Imam problema sa celom kičmom i ramenima. Kasno sam se uključila. Neverovatno! Pomogli ste mi. Ne bole me više ni ramena ni kičma. Došla sam sebi. Živi bili 100 godina!”

Izabela Volić -foto Facebook

Julijana Stevanović

”Kod nas se okupio sav starački komšiluk. Svima si pomogao, i koji su se nadali i koji nisu. Svi te blagosiljaju i zahvaljuju ti se.

Pozdrav od mojih roditelja i puno ti hvala, dragi Muhamede!

Opet si pomogao da ne bole staračke kosti . Živ nam i zdrav bio!”

Julijana Stevanović – foto Facebook

Zlatko Benaković

”Lijeva hidrocela : žarenje, pa pulsiranje, pod lijevom rukom puno jače, toplina pa žarenje u prednjoj drugoj čakri. U sredini tretmana dva jaka pomicanja u predjelu struka (kao pri rekonekciji). Pred kraj jak poriv na mokrenje. Jaka toplina s blažim žarenjem još uvijek prisutna. Hvala.

Ako i ovo ne napišem zaboravit ću šta sam “vidio”. Oko vas debljine 40tak cm energetski sloj boje starog zlata izuzetne jakosti. Oko tog sloja bijeličasti sloj oko 1met, mekane teksture. E oko tog sloja svijetlo zlatni sloj koji se proteže u daljinu a vi ste točkica u sredini. Kad se iz radoznalosti upita a tko to stvarno radi dobio sliku sjajnog bića koje kao da ima “kosu” od zlata, umjesto oćiju jarku bijelu svjetlost. Drži ruke kao da drži loptu sjajne svjetlosti. I ono interesantno, vi sa onom zlatnom svjetlosti u čijoj ste sredini, ste negdje u toj njegovoj sjajnoj svjetlosti između njegovih dlanova.

Nekima će ovo biti smiješno pa ako vam smeta obrišite. Svako vidi kako mu je suđeno.”

Zlatko Benaković – foto Facebook

Tidža Salkica Sendula

”Imala sam bol u peti i sve dok sam držala rukom osjećala sam vrućinu kako u ruci tako i u peti, da bi nakon pola sata bol nestao. Hvala vam puno.”

Tidža Salkica Sendula – foto Facebook

Tatle Tabaković

”Hvala ti živ bio. Mene bole koljena. Nogu nisam mogla saviti od bola. Stavila sam ruku na koljeno i osjetila sam neku toplotu. Za deset minuta i bol je nestao.  Nogu savijam kako hoću. Hvala i hvala.”

Tatle Tabaković – foto Facebook

Svetlana Tasković

‘’Vi ste božji dar. Imam problema sa organima za varenje. Teško hodam zbog ranijih povreda kičme i desne noge. Imam konstantne bolove. Kasno sam se uključila u tretman, ali bol u desnoj nozi je nestala, a nadutost stomaka prošla. Hvala puno. Čekam sledeći tretman.’’

Suzana Tokić

‘’Sinoc ste nas zamolili da ostavimo komentar reakcija od tretmana. Ovako, pratim vas od prvog pojavlijvanja uživo na fejsbuku. Tada sam imala bol u prsima.  Mislila sam problem sa srcem. Išla na ispitivanja. Snimanja su pokazala da je sve uredu. Zatim sam mislila da je problem u plućima jer sam pušila  jedno 20 godina. Ali nepusim zadnjih 6 godina. Mislila sam da je posledica toga. Na snimci se  pokazalo da su pluća u redu a ja sam i dalje imala bolove u prsima i to više na ljevoj strani. Na prvom tretmanu osjetila sam samo toplotu. Na drugom tretmanu  sam ponovila sve i od tada hvala Bogu i Hvala gospodinu Muhamedu,  ja evo manje od godinu dana nemam više bolova u prsima. Hvala vam, da ste živ i zdrav 200 godina. Zahvalna ću vam bit uvjek i molit se da budete dobro i da pomažete ljudima kolko se to može…’’

Suzana Tokić – foto Facebook

Suvedina Herceglija

Prestanak pušenja

”Evo, bez pretjerivanja, pokušat ću da opišem prošli tretman. Nakon uključivanja pročitala sam da je neko postavio pitanje dali vi možete pomoći za prestanak pušenja. Vjerujem da bioenergija čuda stvara ali nisam bila sigurna da može da djeluje na daljinu. Stavljala sam obje ruke na glavu. Sledeći dan mi cigara nije prijala a ja sam pomalo zaboravila moju želju i nastavila pušiti stim što je sve više cigara smrdila da bi nakon sedam dana pokušja da pušim – odustala. Moj se sav organizam protivio cigarama. Sedmi dan bi, mislim, povraćala kad bi neko blizu mene cigaru zapalio. Istina, bilo je momenata kad bi želja za nikotinom bila velika ali nikako nije bilo šanse da nadjača onaj smrad od duhana .Hvala vam gosp.Omerovic

Sto se mene tice ja vjerujem da bioenergija može pomoći. I napominjem, cigare sam pusila od rane mladosti. Dakle, bila sam pušač nekih 45 godina.

Ja sam živi dokaz da možete pomoći za prestanak pušenja. Učestvovala sam u prošlom tretmanu prvi put sa željom da prestanem pušiti. Držala sam ruke na glavi. Danas sam sebe castila novom jaknom sa NOVCEM KOJI SAM PRIJE DAVALA ZA CIGARE . VELIKO HVALA I NADAM SE DA ĆU SE NEKAKO REVANŠIRATI.”

Suvedina Herceglija – foto Facebook

Suejla Redžić

”Meni je vaš tretman prošli put umanjio bol u zelucu 60% a sada 100%. Bolovi su nestali potpuno. Ne odustajem od vaših tretmana. Hvala vam.”

Suejla Redžić – foto Facebook

Šemso Čavčić

”Nisam vjerovao ali sam bio u krivu. Hvala gospodine Muhamede!”

Šemso Čavčić – foto Facebook