Besplatni tretmani bioenergetičara Omerovića i kako ih pratiti

Omerović je prvi u svijetu koji je  još 2. juna 2018. počeo sa grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba.

 

Kod Omerovića na tretmanima su bili poznati sportisti iz cijelog svijeta.

 

Jedan je od rijetkih alternativaca koji se liječenjem bioenergijom bavi profesionalno i to potpuno legalno i legitimno. U Nizozemskoj, gdje i živi, ima registriranu firmu (fit & more now) čija je jedina i osnovna djelatnost liječenje alternativnom medicinom.

 

Brojni zahtjevi za besplatnim tretmanima

Bioenergetičar Omerović svakodnevno dobija više desetaka pitanja, molbi, zahtjeva, a svi se odnose na besplatne tretmane bioenergijom na daljinu.

Osobe koje se javljaju navode podatke da su bili kod bioenergetičara i ”bioenergetičara”, da su se naplaćali i naslušali priča i obećanja kako će im biti bolje, ali da rješenje za svoje zdravstvene probleme nisu našli.

Nakon što su prisustvovali nekom od Omerovićevih besplatnih tretmana,  iako su mnogi  prisustvovali tretmanu kako sami kažu iz puke znatiželje, te nakon osjetnog poboljšanja, živo su zainteresovani za ovaj vid liječenja.

Bioenergetičar Omerović ima razumijevanje za sve vas, ali nije u mogućnosti svima i uvijek pružiti pomoć besplatno.

Bioenergetičar Omerović se liječenjem bioenergijom bavi profesionalno i to potpuno legalno i legitimno

Omerović je jedan od rijetkih alternativaca koji se liječenjem bioenergijom bavi profesionalno i to potpuno legalno i legitimno. U Nizozemskoj, gdje i živi, ima registriranu firmu (fit & more now) čija je jedina i osnovna djelatnost liječenje alternativnom medicinom.

I pored toga što liječenjem alternativnim metodama zarađuje za život, Omerović s vremena na vrijeme, radi osoba koje nisu u mogućnosti platiti tretman, obavi i besplatni tretman za neograničen broj osoba.

Omerovićevi grupni tretmani su trenutno standardni način liječenja za mnoge bolesti i povrede . Svake srijede i subote u 20 sati su plaćeni grupni tretmani za ograničen broj osoba (broj je ograničen na 50). Rezervacije termina za tretman moguće je uraditi preko oficijelne web stranice ( https://omerovic.eu/grupni-tretmani/ ). Cijena učešća u tretmanu je 20 eura po osobi.

Omerović je prvi u svijetu koji je  još 2. juna 2018. počeo sa grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba.

Bio je u to vrijeme izložen ismijavanju i osudama kako konvencionalne medicine, tako i od strane ”kolega alternativaca” koji su ga osuđivali da će ”zaprljati energiju” te nanijeti štetu pacijentima.

Omerovića pokušavaju kopirati drugi ”alternativci”

Danas, mnoge ”kolege alternativci” i sami praktikuju neku vrstu grupnog tretmana (kombinacija rituala, koje koriste pri tretmanima i pokušaj kopiranja Omerovićevih tretmana) koji su samo na prvi pogled slični, a u stvari su neusporedivi. Čak friziraju i uspješnost svojih ”tretmana” do čak nevjerovatnih 98% bez ijednog validnog dokaza za to, bilo da o tome svjedoče osobe koje su bile na tretmanu, bilo da iza rezultata stoji neka zdravstvena ustanova (pa makar to bila i seoska ambulanta).

Ispovijest majke jednog 14-mjesečnog dječaka

Rezultati koje postiže bioenergetičar Omerović, dokazano je, nisu rezultat placebo efekta

Kod Omerovićeve metode rezultati liječenja nisu placebo efekat što je dokazala i konvencionalna medicina (rentgenski snimci, magnetna rezonanca, ultrazvuk, laboratorijske pretrage).

Kod Omerovića, bilo da ste na tretmanu face to face, tj. u ličnom kontaktu ili na tretmanu na daljinu ne važe pravila koja važe kod drugih ”bioenergetičara”. Možete sjediti kako hoćete. Možete prekrižiti ruke i noge, razgovarati, jesti, piti, pjevati, čitati, slušati muziku, gledati televiziju, telefonirati, šetati… Nije potrebno, kako kvazibioenergetičari kažu, da se ”otvorite da bi ste mogli primiti energiju”. Ne morate vjerovati da će vam biti bolje, da bi boljitak i nastupio. Senzacije, koje većina osjete su nešto na što ne trebate obraćati pažnju jer to nije bitno za uspjeh tretmana. Omerović poziva skeptike da se uvjere u djelotvornost njegovih tretmana. Kod Omerovića možete čak i spavati na tretmanu. Jedino šta je bitno je kontakt ruke sa mjestom gdje je problem. Vaša ili ruka nekog drugog ko je uz vas tokom tretmana mora vbiti na mjestu gdje je problem.

Iza Omerovića je ogromno iskustvo (25 godina rada). Kao produkt tog iskustva jedintvena metoda liječenja bioenergijom koju ne prektikuje niko i nigdje u svijetu.

Rezultate svjedoči više od 150.000 zadovoljnih osoboa iz više od 80 zemalja svijeta, koliko ih je do sada prošlo kroz njegove tretmane.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Kako prisustvovati besplatnom tretmanu?

Da bi ste prisustvovali besplatnom grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba, neophodno je da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija . Live stream (video uživo) putem kojeg će bioenergetičar Omerović davati uputstva učesnicima u grupnom tretmanu bit će upravo sa te stranice, a ne sa privatnog Facebook profila, kao što je to nekad bilo.

Kako pratiti Facebook stranicu Omerović – bioenergija ?

Kliknite na fotografiju ili na link ispod pa lajkajte Facebook stranicu i uključite praćenje kao što je na ovoj fotografiji. [Vidite prvi, i Uključeno (Highlight Posts)].  Ako to tako uradite, automatski ćete dobijati sve obavijesti koje budu objavljene na Facebook stranici i to u roku od nekoliko trenutaka nakon što budu objavljene. Zbog nove ”politike” FB ako ne podesite ovako praćenje stranice koju ste lajkali, može se desiti da za obavijest o grupnom tretmanu saznate prekasno.

Liječenje bioenergijom na daljinu – neka od iskustava

Da li se treba prijaviti za besplatni tretman i kako?

Nikakva prijava za besplatni grupni tretman još uvijek nije potrebna.  Biće dovoljno samo da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija i kad vidite da je počeo video uživo da kliknete na to te da pratite uputstva u Omerovićevom uživo obraćanju.

Kad pristupite tretmanu, podijelite video

Kad počnete pratiti video uživo, tj. kad pristupite tretmanu, podijelite video na svoj zid. Podijelite na zid od vama drage osobe. Podijelite na zid ili pošaljite porukom u messenger osobi za koju znate da će joj ova vrsta tretmana dobro doći. Podijelite u grupe koje pratite.

Grupni tretman, od 2-8-2020. pratile su osobe na više od 3200 aparata. S obzirom da je tretman bio za neograničen broj osoba, tretmanu je putem jednog aparata (smart telefon, computer) vjerovatno prisustvovalo mnogo više osoba.

Zbog čega treba dijeliti video?

Bioenergetičar Omerović, za učešće u plaćenim grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu, naplaćuje 20 eura po osobi. Nije teško izračunati koliko je 3200 osoba (najmanje ih je toliko bilo 2-8-2020, a broj je vjerovatno višestruk) po 20 eura (64.000 eura).

Bioenergetičar Omerović, i pored toga što liječeći bioenergijom zarađuje za život, insistira da podijelite video. Svjesno se odriče velikog dijela prihoda, jer želi da se što veći broj osoba okoristi o ovaj njegov dar. Zašto bi vama bilo teško podijeliti video, kad od toga nemate nikakve štete?

Podijelite video. Omogućite da za ovaj vid liječenja saznaju i drugi, pogotovu oni koji nemaju i ne mogu da plate. Bit će vam zahvalni.

Znači, ne dijelite ništa što je vaše, a ako mislite da će od tog dijeljenja Omerović imati neku materijalnu korist –  onda ne dijelite.

Ko je bioenergetičar Omerović i kako liječi?

Bioenergetičar Muhamed Omerović je osoba sa nevjerovatno velikim iscjeliteljskim sposobnostima. Osnovna odlika njegove metode liječenja je ruka na bolnom mjestu, odnosno na mjestu gdje je problem. I što je veoma zanimljivo, rezultati njegovih tretmana su vidljivi još tokom terapije. Bolovi nestaju, hematomi se tope, rupture mišića i ligamenata zarastaju…

Kako? To ni sam bioenergetičar ne može da objasni i zbog toga uvijek govori da je to Božiji dar, te da on u stvari ništa ni ne radi. Ne puni se, ne prazni se, ne šalje energiju, ne uzima bol. On, jednostavno, iscjeljuje.

Primijećeno je da osobe koje duži period borave u prostoriji gdje i on, osjećaju ukupno zdravstveno poboljšanje iako nisu bile podvrgnute nikakvom tretmanu.

Tokom tretmana bilo da su tretmani ”Face to face” ili na daljinu ne vrijede pravila kao kod ostalih bioenergetičara. Možete sjediti kako vam odgovara, možete prekrižiti ruke i noge. Možete pričati, pjevati, plakati, smijati se, gledati tv, slušati muziku…Čak možete i spavati samo je bitno da vaše ili nečije druge ruke tokom tretmana budu na mjestu odnosno mjestima gdje je problem.

Obično vam drugi bioenergetičari sugerišu da ćete osjetiti razne ”senzacije” te da na to obratite pažnju. Bioenergetičar Omerović vam preporučuje da na ”senzacije” koje osjeti većina učesnika u njegovim tretmanima ne obraćate pažnju jer su one nebitne. Bitno je kako ćete se osjećati nakon tretmana.

Pogledajte ko je sve od poznatijih osoba bio kod bioenergetičara Omerovića na tretmanu

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.