Bioenergetičar M. Omerović 7. i 8. oktobra 2023 u Austriji – Beč, Goldschlagstraße 144-146/4/19, 1140 WIEN

Bioenergetičar Muhamed Omerović u Austriji u BEČU,  7. i 8. novembra 2023. na adresi: Goldschlagstraße 144-146/4/19, 1140 WIEN u blizini U-Bahnske stanice Hütteldorferstraße (U3).

Osobe koje imaju potrebe za njegovim tretmanima mogu se za informacije i rezervacije termina za tretman obratiti na telefon (Viber/WhatsApp) broj: +31640198868 svaki dan od 8 do 22 sata.

Zbog ograničenog broja mjesta rezervacije termina za tretman je obavezna.

Osobe koje ne izvrše rezervaciju termina za tretman neće moći prisustvovati tretmanu kod bioenergetičara Omerovića.

Cijena tretmana

Cijena tretmana je 75 eura po osobi. Naravno, kao i uvijek kad su u pitanju Omerovićevi tretmani kad je on sam prisutan, dakle u ličnom kontaktu i plaća se tek nakon tretmana i to ako tokom tretmana osjetite poboljšanje. Ukoliko ne osjetite poboljšanje, niste ni obavezni platiti za tretman.

Rezultate koje postiže bioenergetičar Omerović, dokazano je, nisu rezultat placebo efekta

Kod Omerovićeve metode, rezultati liječenja nisu placebo efekat što je dokazala i konvencionalna medicina (rentgenski snimci, magnetna rezonanca, ultrazvuk, laboratorijske pretrage).

Kod Omerovića, bilo da ste na tretmanu face to face, tj. u ličnom kontaktu ili na tretmanu na daljinu ne važe pravila koja važe kod drugih ”bioenergetičara”. Nije potrebno, kako kvazibioenergetičari kažu, da se ”otvorite da bi ste mogli primiti energiju” niti da ”svoje misli usredotočite na bioenergetičara”. Ne morate vjerovati da će vam biti bolje, da bi boljitak i nastupio.

A pošto plaćate tek nakon tretmana i to ako vi sami konstatirate poboljšanje, nemate šta izgubiti.

Senzacije, koje većina osjeti su nešto na što ne trebate obraćati pažnju jer to nije bitno za uspjeh tretmana. Omerović poziva skeptike da se uvjere u djelotvornost njegovih tretmana.

Pošto Omerovićevi tretmani nisu rezultat placebo efekta, Omerovićevom metodom moguće je tretirati djecu i životinje. Jer ni djeca ni životinje ne trebaju se niti se mogu ”konektirati na bioenergetičara”. Upravo i kod te dvije kategorije postižu se nevjerojatno dobri rezultati.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Koliko puta se mora doći na tretman kod bioenergetičara Omerovića?

Bioenergetičar Omerović nikad ne kaže da neko mora prisustvovati određenom broju tretmana. Idealno bi bilo kad bi se u što kraćem roku, ako je ikako moguće dan za danom, doći četiri puta na tretman, pa da se napravi stanka od 15-20 dana pa da se eventualno tretman ponovi. To često nije moguće s obzirom da se bioenergetičar Omerović tokom svojih turneja rijetko gdje zadržava više dana.

Preporuka je (ne i obaveza) da se dođe dva puta, ukoliko se žele iole ozbiljniji rezultati.

Da li je moguće sve zdravstvene probleme riješiti odjednom?

Veoma je bitno, pogotovu za osobe koje imaju mnogo, a neki za sebe kažu, i bezbroj problema, opredijeliti se za jedan problem koji želite prvo riješiti. Nelogično je, a i megalomanski je, očekivati da će vam nakon samo jednog tretmana svi problemi nestati i to zauvijek.

Kad idete kod liječnika ni tamo ne idete da vam sve probleme odjednom riješe.

Za osobe koje bi više puta da dođu kod bioenergetičara Omerovića, ukoliko ne budete mogli tokom turneje po Hrvatskoj, možete rezervirati termin za tretman na daljinu. Pojedinačni ili grupni.

(Kako izvršiti uplatu i rezervaciju za pojedinačni ili grupni tretman na daljinu saznat ćete ukoliko kliknete na linkove GRUPNI TRETMANI NA DALJINUi POJEDINAČNI TRETMAN NA DALJINU)

U videu ispod pogledjte neka od iskustava sa Omerovićevim tretmanima na daljinu.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.

Ko je bioenergetičar M. Omerović?

Bioenergetičar Muhamed Omerović je u svijetu prepoznatljiv po svojoj jedinstvenoj metodi liječenja bioenergijom. Liječenjem bioenergijom se bavi još od 1995. godine. Kod njega su mnoge poznate i nepoznate osobe širom svijeta potražile i našle rješenje za mnoge svoje zdravstvene probleme.

Nije tajna da je pomogao i mnogim sportašima iz regije i svijeta kada su bili ozlijeđeni. Na ovom mjestu pomenut ćemo samo neke od njih: Ivica Olić (dok je igrao u Bayernu) Bezjak, Ristovski, Ademi, Petković, Finnbogason, Haraguchi, Sukno, Šetka, Garsia… te mnogi drugi…

Neupućene osobe su sklone reći da svi bioenergetičari rade na isti način i da je razlika među njima minimalna. Svi vi koji ste imali priliku biti kod nekih inih bioenergetičara koji rade po metodi… nekoj i nečijoj, bit ćete nemalo iznenađeni kad vidite na koji način radi bioenergetičar Omerović. Njegov način liječenja nije ni nalik na te načine i metode kojima se služe drugi bioenergetičari, a tek rezultati koji su vidljivi još u toku samog tretmana.

Ruka na bolnom mjestu osnovno obilježje Omerovićeve metode liječenja

Baveći se bioenergijom više od četvrt stoljeća, Omerović je razvio jedinstvenu metodu liječenja. Osnovno obilježje te njegove metode je ruka na bolnom mjestu, odnosno na mjestu gdje je problem.

Ruka ide na mjesto gdje je problem na tijelu preko odjeće. Zbog toga je preporučljivo da na tretman dođete u nekoj komotnijoj odjeći kao što je trenerka, šira majica bez kopči, šljokica i ostalog.

Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema®, najnoviji zaštićeni brend bioenergetičara Omerovića