Bioenergetičar M. Omerović u Beču od 22. do 28. marta 2023. godine

Bioenergetičar Muhamed Omerović bit će u posjeti Beču od 22. do 28. marta 2023. Tokom te posjete, sve osobe koje imaju potrebe za njegovim tretmanima mogu se za informacije i rezervacije termina za tretman obratiti na telefon (Viber/WhatsApp) broj: +31640198868 .

Novina na koju možete računati je da u dogovoru sa bioenergetičarem Omerovićem, možete na lokaciji kod bioenergetičara ili kod sebe u stanu ili nekom drugom objektu, organizirati manju grupu osoba zaninteresiranih za Omerovićev bioenergetski tretman. Tako možete sami ili u jednom užem, intimnom, krugu osoba koje dobro poznajete biti na tretmanu i riješiti se zdravstvenih problema.

Cijena tretmana je 75 eura po osobi. Naravno, kao i uvijek kad su u pitanju Omerovićevi tretmani kad je on sam prisutan, dakle u ličnom kontaktu (FACE TO FACE) plaća se tek nakon tretmana i to ako tokom tretmana osjetite poboljšanje. Ukoliko ne osjetite poboljšanje, niste ni obavezni platiti za tretman.

Inače, rezultati koje po pravilu osjetite još tokom samog tretmana nisu rezultat nikakvog placebo efekta. Zbog toga su Omerovićevi bioenergetski tretmani pogodni za tretiranje male djece i životinja (na njih se ne može sugestivno djelovati).

Znači, nije potrebno da vjerujete da će vam biti bolje da bi vam se moglo pomoći.

Rezultate Omerovićevih tretmana verifikovala je i konvencionalna medicina.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Kod kojih vrsta povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Omerović?

Kod bioenergetičara Omerovića možete očekivati da ćete dobiti pomoć kod:

  • Glavobolja, običnih i migrenskih
  • Bolova u nogama, rukama, stomaku, leđima, ramenima, koljenima, kukovima, šakama, laktovima itd…
  • Raznih povreda kostiju, mišića, zglobova tetiva (Teniski lakat, razna istegnuća, kontuzije sa ili bez hematoma)
  • Problemi sa sinusima
  • Postoperativni bolovi
  • Blaži depresivni poremećaji (anksioznost, fobije i slično)..
  • I još mnogo toga

Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema

Za vrijeme boravka moći ćete kod bioenergetičara Omerovića lično preuzeti i njegov najnoviji brend Energizovanu Čudotvorno Djelotvornu Kremu®. Cijena kreme je 25 eura, a možete platiti uobičajenim načinima plaćanja na račun ili lično prilikom preuzimanja kreme.

Energizovana Krema, iako osmišljena da se koristi kao pomoćno sredstvo (između dva bioenergetska tretmana) pokazala se jako dobro te je nerijetko koriste neovisno od toga da li prisustvovali Omerovićevim tretmanima ili ne.

Sve ono što karakteriše sve njegove vrste tretmana, svojstveno je i za kremu. Pa i više od toga.

Rezultati su i kod kreme trenutno vidljivi. Baš kao i kod bioenergetskih tretmana.

Energizovana krema daje odlične rezultate kod svih vrsta bolova poznatog i nepoznatog porijekla: glavobolje, (obične i migrenske), bolovi u leđima i križima, vratu stomaku, koljenima, kukovima, ramenima, laktovima, zglobovima, šakama, mišićima, tetivama, grlu, sinusima… Krema daje odlične rezultate i kod raznih sportskih povreda mekih i tvrdih tkiva sa ili bez hematoma.

Zatim, kod opekotina, posjekotina…

Čak i kod raznih kožnih i alergijskih oboljenja, te kod oboljenja disajnih puteva i organa, zabilježeni su izvanredni rezultati.

Krema pomaže i kod zdravstvenih problema izazvanih covidom

Energizovanu kremu je koristilo i dosta osoba sa postcovid sindromom. Njihova iskustva su fenomenalna. I osobe koje su koristile Kremu dok su bile zaražene virusom covid-19 javljaju da im je upotreba kreme pomagala kod dosta tegoba. Mazali su Energizovanom kremom dijelove tijela gdje su simptomi bili najizraženiji i osjećali veliko olakšanje. I pored toga što tretmani Kremom postižu izvanredne rezultate, treba napomenuti da Krema niukom slučaju ne zamjenjuje liječnike i njihove terapije. Preporučeno je Kremu koristiti kao dopunsko sredstvo pogotovu kod teških oboljenja kao što su razna maligna oboljenja, covid-19, infekcije i slično.

Iako to nije bila namjera, kad se išlo u stvaranje Energizovane kreme, iskustva osoba koje su je imale priliku isprobati govore da upotreba Energizovane Čudotvorno Djelotvorne Kreme® smanjuje (briše) bore na licu te omekšava ožiljke na koži.

Kako koristiti Kremu? (Uputstvo za upotrebu/ upotrebu)

Kremu treba u tankom sloju nanijeti po koži na mjestu gdje se osjeća problem, te ako je to moguće, lagano utrljati u kožu.

Naravno, kod opekotina i posjekotina ne treba ni razmišljati o utrljavanju kreme u kožu. Tu je potrebno samo namazati kremu na povrijeđeno mjesto.

Djelotvornost, u vidu umanjenja ili nestanka bola ili druge tegobe trebala bi se osjetiti  već nakon nekoliko minuta.

Krema se može, po potrebi, nanijeti na kožu više puta u toku dana, bez ikakvih ograničenja i bojazni da može prouzrokovati neželjene efekte.

Pored tog trenutnog, krema ima i odgođeno dejstvo.

Omeroviću je upravo to nedostajalo…da osoba, po potrebi, dobije tretman. Tako je došao na ideju da proba sa energizovanom kremom. I pokazalo se kao pun pogodak.

Kombinovani tretman kremom i bioenergetskim tretmanom daje rezultate bolje od bilo kojeg bioenergetskog tretmana .

Djelotvornost kreme su, do sada, na svojoj koži osjetili mnogi profesionalni sportaši, te neke osobe sa kroničnim oboljenjima. A svi oni koji su je probali više su nego zadovoljni.

Rezultati su iznenađujuće dobri…

Posjetite i naš oficijelni YouTube kanal