Bioenergetičar M. Omerović u Hrvatskoj (Split, Zagreb, Rijeka) od 2. do 8. ožujka 2024.

Svjetski poznati  i priznati bioenergetičar Muhamed Omerović boravit će u Republici Hrvatskoj u periodu od 2.  do 8. ožujka 2024. godine.

Zbog ograničenog broja mjesta neophodno je rezervirati termin za tretman.

Za to vam je na raspolaganju nizozemski broj telefona (Viber/WhatsApp)  +31640198868 svaki dan od 8 do 22 sata.

Osobe koje imaju potrebe za njegovim izvanredno djelotvornim tretmanima mogu ga u navedene dane posjetiti na sljedećim adresama:

  • SPLIT: 2, 3. i 4.  ožujka 2024. na adresi: Hotel ‘’San Antonio’’, Grljevačka 30, Podstrana.
  • ZAGREB 5. i 6. ožujka 2024. na adresi: Okićka ulica 25 (prostorije Thetacentra) na Trešnjevci, Zagreb.
  • RIJEKA: 7. i 8. ožujka 2024. na adresi: Kružna ulica 8, na 2. katu (Prolaz kraj Erste banke sa Jadranskog trga), Rijeka.

Termini za tretmane su u 10 i u 18 sati.

Uvjeti i način pristupa tretmanu

Osnovni uvjet da bi ste prisustvovali Omerovićevom tretmanu je da se predbilježite za tretman. Ovaj put predbilježbu će biti moguće obaviti pozivom ili slanjem tekstualne poruke (preporuka je da pošaljete tekstualnu poruku sa vašim osnovnim podacima te željenim terminom za tretman) na nizozemski broj telefona (Viber/WhatsApp): +31-640-198868, svaki dan od 8 do 22 sata. U najkraćem mogućem roku dobit ćete potvrdu rezervacije termina za tretman.  Osim predbiljžebe na taj broj ćete moći dobiti i sve informacije koje vas interesiraju u vezi bioenergetičara Omerovića, njegovih tretmana i njegove Energizirane kreme (Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema®).

Tko je bioenergetičar M. Omerović?

Bioenergetičar Muhamed Omerović je u svijetu prepoznatljiv po svojoj jedinstvenoj metodi liječenja bioenergijom. Liječenjem bioenergijom se bavi još od 1995. godine. Kod njega su mnoge poznate i nepoznate osobe širom svijeta potražile i našle rješenje za mnoge svoje zdravstvene probleme.

Nije tajna da je pomogao i mnogim sportašima iz regije i svijeta kada su bili ozlijeđeni. Na ovom mjestu pomenut ćemo samo neke od njih: Ivica Olić (dok je igrao u Bayernu) Bezjak, Ristovski, Ademi, Petković, Finnbogason, Haraguchi, te mnogi drugi…

Neupućene osobe su sklone reći da svi bioenergetičari rade na isti način i da je razlika među njima minimalna. Svi vi koji ste imali priliku biti kod nekih inih bioenergetičara koji rade po metodi… nekoj i nečijoj, bit ćete nemalo iznenađeni kad vidite na koji način radi bioenergetičar Omerović. Njegov način liječenja nije ni nalik na te načine i metode kojima se služe drugi bioenergetičari, a tek rezultati koji su vidljivi još u toku samog tretmana.

Ruka na bolnom mjestu osnovno obilježje Omerovićeve metode liječenja

Baveći se bioenergijom više od četvrt stoljeća, Omerović je razvio jedinstvenu metodu liječenja. Osnovno obilježje te njegove metode je ruka na bolnom mjestu, odnosno na mjestu gdje je problem.

Za razliku od drugih koji se bave sličnim načinom liječenja, a nazivaju se kao i on, bioenergetičari, Omerović ne izvodi nikakve ritualne pokrete (mahanje rukama i slično). Kad ste kod njega na tretmanu dozvoljeno vam je da sjedite kako želite. Nije zabranjeno prekrižiti ruke i noge. Možete čak i prošetati. Smijete međusobno komunicirati i naravno smijete bioenergetičara Omerovića, o svemu što vas interesira, pitati.

Shvatanje i tumačenje ovog vida liječenja i objašnjenja koja ćete od Omerovića čuti umnogome se razlikuju od objašnjenja koja dobijate od drugih bioenergetičara.

Rezultate koje postiže bioenergetičar Omerović, dokazano je, nisu rezultat placebo efekta

Kod Omerovićeve metode, rezultati liječenja nisu placebo efekat što je dokazala i konvencionalna medicina (rentgenski snimci, magnetna rezonanca, ultrazvuk, laboratorijske pretrage).

Kod Omerovića, bilo da ste na tretmanu face to face, tj. u ličnom kontaktu ili na tretmanu na daljinu ne važe pravila koja važe kod drugih ”bioenergetičara”. Možete sjediti kako hoćete. Možete prekrižiti ruke i noge, razgovarati, jesti, piti, pjevati, čitati, slušati muziku, gledati televiziju, telefonirati, šetati… Nije potrebno, kako kvazibioenergetičari kažu, da se ”otvorite da bi ste mogli primiti energiju” niti da ”svoje misli usredotočite na bioenergetičara”. Ne morate vjerovati da će vam biti bolje, da bi boljitak i nastupio.

Senzacije, koje većina osjeti su nešto na što ne trebate obraćati pažnju jer to nije bitno za uspjeh tretmana. Omerović poziva skeptike da se uvjere u djelotvornost njegovih tretmana.

Pošto Omerovićevi tretmani nisu rezultat placebo efekta, Omerovićevom metodom moguće je tretirati djecu i životinje. Jer ni djeca ni životinje ne trebaju se niti se mogu ”konektirati na bioenergetičara”. Upravo kod te dvije kategorije postižu se nevjerojatno dobri rezultati.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Osobe koje tijekom tretmana ne osjete poboljšanje, nisu obavezne platiti tretman!

Ono što bioenergetičara Omerovića razlikuje od većine osoba koje se bave liječenjem alternativnim metodama jesu rezultati koji su vidljivi još tijekom samog tretmana. Cijena tretmana (za Hrvatsku) je 50 eura po osobi i plaća se nakon tretmana. (U drugim zemljama EU cijena je 75 eura po osobi za tretman).

Osobe koje tijekom tretmana ne osjete poboljšanje, nisu obavezne platiti za tretman!

Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema®, najnoviji zaštićeni brend bioenergetičara Omerovića

Koliko puta se mora doći na tretman kod bioenergetičara Omerovića?

Bioenergetičar Omerović nikad ne kaže da neko mora prisustvovati određenom broju tretmana. Idealno bi bilo kad bi se u što kraćem roku, ako je ikako moguće dan za danom, doći četiri puta na tretman, pa da se napravi stanka od 15-20 dana pa da se eventualno tretman ponovi. To često nije moguće s obzirom da se bioenergetičar Omerović tokom svojih turneja rijetko gdje zadržava više dana.

Preporuka je (ne i obaveza) da se dođe dva puta, ukoliko se žele iole ozbiljniji rezultati.

Da li je moguće sve zdravstvene probleme riješiti odjednom?

Veoma je bitno, pogotovu za osobe koje imaju mnogo, a neki za sebe kažu, i bezbroj problema, opredijeliti se za jedan problem koji želite prvo riješiti. Nelogično je, a i megalomanski je, očekivati da će vam nakon samo jednog tretmana svi problemi nestati i to zauvijek.

Kad idete kod liječnika ni tamo ne idete da vam sve probleme odjednom riješe.

Za osobe koje bi više puta da dođu kod bioenergetičara Omerovića, ukoliko ne budete mogli tokom turneje po Hrvatskoj, možete rezervirati termin za tretman na daljinu. Pojedinačni ili grupni.

(Kako izvršiti uplatu i rezervaciju za pojedinačni ili grupni tretman na daljinu saznat ćete ukoliko kliknete na linkove GRUPNI TRETMANI NA DALJINU i POJEDINAČNI TRETMAN NA DALJINU)

Što je još potrebno znati?

Bitno je da dođete 15 minuta prije naznačenog početka tretmana. Osobe koje iz bilo kojih razloga ne žele ostati na tretmanu do kraja (iako je to preporuka bioenergetičara Omerovića svima) potrebno je da to naglase prilikom dolaska na lokaciju gdje će tretman biti.

U ovom videu ispod možete pogledati kako izgleda ”FACE TO FACE” (licem u lice) tretman.

Tretman ”FACE TO FACE” (LICEM U LICE) se sastoji iz dva dijela

Tretman ”FACE TO FACE” je tretman u ličnom kontaktu sa povrijeđenom ili bolesnom osobom. Ono što karakteriše Omerovićevu bioenergetsku metodu liječenja jeste obavezni kontakt ruke sa bolesnim ili povrijeđenim dijelom tijela. Kod tretmana bioenergijom na daljinu, ruku na bolno mjesto stavlja onaj kojem je potreban tretman, dakle bolesna osoba sama sebi ili neko ko je tad uz osobu kojoj se radi tretman.

Ovaj tretman sastoji iz dva dijela i sve vrijeme se odvija u neposrednom prisustvu bioenergetičara Omerovića. Prakticira se tek dvije godine.

Prvi dio je uzet iz ”Tretmana na daljinu”.

U tih prvih pola sata, na znak bioenergetičara Omerovića da terapija počinje, osobe koje su podvrgnute tretmanu bioenergijom, same sebi stavljaju ruke na bolno mjesto.

Nakon pola sata, sklanjaju ruke i tad počinje drugi dio samog tretmana.

Drugi dio je u stvari klasični ”face to face” (licem u lice) tretman, koji je do prije dvije godine bio najčešće prakticiran. Bioenergetičar Omerović izvodi pojedinačno svakog ko je došao na tretman i naizmjenično svojim rukama pipa bolno mjesto i polaže dlanove.

Dok traje to pipanje bolnog mjesta, odnosno mjesta gdje je problem, i polaganje dlanova, još tokom samog tretmana bol, odnosno problem zbog kojeg je osoba došla nestaje ili se znatno reducira.

Bitno je još naglasiti da dok ste u prostoriji gdje je tretman, poželjno je da što duže držite sebi ruke na mjestima gdje je problem. Čak i nakon što ste bili na masažnom stolu kod gospodina Omerovića. Na taj način i rezultat kojim ste zadovoljni još ćete učiniti boljim, a ukoliko imate više problema možete tretirati druga bolna mjesta koja bioenergetičar nije tretirao.

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.