Bioenergetičar Omerović u Beču 5. oktobra 2022.

Bioenergetičar Omerović, u svijetu poznat po svojoj jedinstvenoj i nadasve djelotvornoj metodi liječenja (rezultati vidljivi još tokom samog tretmana) ponovo je u Beču 5. oktobra 2022. godine.

Na adresi Pernerstorfergasse 9, 1100 Wien u maloj sali restorana ”Caktus 2” sa početkom u 18 sati odradit će tretman osobama kojima je pomoć ove vrste potrebna.

Mada Cafe-Restaurant Caktus 2 nema vlastiti parking, u navedenom terminu uglavnom ima dovoljno parkirnih mjesta u neposrednoj blizini restorana.

Do navedene adrese možete doći i gradskim prevozom. Tramvajska linija 6 i 11 do stajališta Gellertplatz i 2 minuta do restorana pješke.

Ili, U1 do ubahnske stanice Reumannplatz i 7 minuta pješke do restorana.

Zbog ograničenog broja mjesta, neophodno je rezervisati termin za tretman. Osobama koje unaprijed ne budu izvršile rezervaciju neće biti dozvoljeno prisustvovanje tretmanu.

Kako izvršiti rezervaciju termina za tretman?

Za rezervisanje termina za tretman na raspolaganju vam je telefon /Viber/WhatsApp/ broj: +43 667 7749222  od ponedjeljka do petka od 10 do 20 sati.

Nina, asistentica bioenergetičara Omerovića, stoji vam na raspolaganju za sve informacije vezane za bioenergetičara Omerovića, njegove tretmane i njegov najnoviji, zaštićeni brend – Energizovanu Čudotvorno Djelotvornu Kremu®.

Neophodno je da budete u toku i sa epidemiološkim mjerama koje će donositi vlasti R. Austrije jer će se i tretmani odvijati u skladu sa  (eventualnim) mjerama.

Rezultate koje postiže bioenergetičar Omerović, dokazano je, nisu rezultat placebo efekta

Kod Omerovićeve metode, rezultati liječenja nisu placebo efekat što je dokazala i konvencionalna medicina (rentgenski snimci, magnetna rezonanca, ultrazvuk, laboratorijske pretrage).

Kod Omerovića, bilo da ste na tretmanu face to face, tj. u ličnom kontaktu ili na tretmanu na daljinu ne važe pravila koja važe kod drugih ”bioenergetičara”. Možete sjediti kako hoćete. Možete prekrižiti ruke i noge, razgovarati, jesti, piti, pjevati, čitati, slušati muziku, gledati televiziju, telefonirati, šetati… Nije potrebno, kako kvazibioenergetičari kažu, da se ”otvorite da bi ste mogli primiti energiju” niti da ”svoje misli usredotočite na bioenergetičara”. Ne morate vjerovati da će vam biti bolje, da bi boljitak i nastupio.

Senzacije, koje većina osjeti su nešto na što ne trebate obraćati pažnju jer to nije bitno za uspjeh tretmana. Omerović poziva skeptike da se uvjere u djelotvornost njegovih tretmana. Kod Omerovića možete čak i spavati na tretmanu.

Pošto Omerovićevi tretmani nisu rezultat placebo efekta, Omerovićevom metodom moguće je tretirati djecu i životinje. Jer ni djeca ni životinje ne trebaju se ”konektovati na bioenergetičara”. Upravo kod te dvije kategorije postižu se nevjerovatno dobri rezultati.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Koja je cijena i kako i kad se plaća?

Ono što bioenergetičara Omerovića razlikuje od ostalih jesu rezultati koji su vidljivi još tokom samog tretmana te cijena i način plaćanja.

Cijena po osobi za tretman je 75 eura i plaća se tek nakon tretmana.

Ukoliko tokom tretmana ne osjetite poboljšanje, ne plaćate ništa.

Tretman ”FACE TO FACE” (LICEM U LICE) se sastoji iz dva dijela

Tretman ”FACE TO FACE” je tretman u ličnom kontaktu sa povrijeđenom ili bolesnom osobom. Ono što karakteriše Omerovićevu bioenergetsku metodu liječenja jeste obavezni kontakt ruke sa bolesnim ili povrijeđenim dijelom tijela. Kod tretmana bioenergijom na daljinu, ruku na bolno mjesto stavlja onaj kojem je potreban tretman, dakle bolesna osoba sama sebi ili neko ko je tad uz osobu kojoj se radi tretman.

Ovaj tretman sastoji iz dva dijela i sve vrijeme se odvija u neposrednom prisustvu bioenergetičara Omerovića.

Prvi dio je uzet iz ”Tretmana na daljinu”.

U tih prvih pola sata, na znak bioenergetičara Omerovića da terapija počinje, osobe koje su podvrgnute tretmanu bioenergijom, same sebi stavljaju ruke na bolno mjesto.

Nakon pola sata, sklanjaju ruke i tad počinje drugi dio samog tretmana.

Drugi dio je u stvari klasični ”face to face” (licem u lice) tretman.

Bioenergetičar Omerović izvodi pojedinačno svakog ko je došao na tretman i naizmjenično svojim rukama pipa bolno mjesto i polaže dlanove.

Dok traje to pipanje bolnog mjesta, odnosno mjesta gdje je problem, i polaganje dlanova, još tokom samog tretmana bol, odnosno problem zbog kojeg je osoba došla nestaje ili se znatno reducira.

Ruka na bolnom mjestu osnovno obilježje Omerovićeve metode liječenja

Baveći se bioenergijom više od četvrt stoljeća, Omerović je razvio jedinstvenu metodu liječenja. Osnovno obilježje te njegove metode je ruka na bolnom mjestu, odnosno na mjestu gdje je problem.

Za razliku od drugih koji se bave sličnim načinom liječenja, a nazivaju se kao i on, bioenergetičari, Omerović ne izvodi nikakve ritualne pokrete (mahanje rukama i slično). Kad ste kod njega na tretmanu dozvoljeno vam je da sjedite kako želite. Nije zabranjeno prekrižiti ruke i noge. Možete čak i prošetati. Smijete međusobno komunicirati i naravno smijete bioenergetičara Omerovića o svemu što vas interesira, pitati.

Shvatanje i tumačenje ovog vida liječenja i objašnjenja koja ćete od Omerovića čuti umnogome se razlikuju od objašnjenja koja dobijate od drugih bioenergetičara.

Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema®, najnoviji zaštićeni brend bioenergetičara Omerovića

Koliko puta se mora doći na tretman kod bioenergetičara Omerovića?

Bioenergetičar Omerović nikad ne kaže da neko mora prisustvovati određenom broju tretmana. Idealno bi bilo kad bi se u što kraćem roku, ako je ikako moguće dan za danom, doći četiri puta na tretman, pa da se napravi stanka od 15-20 dana pa da se eventualno tretman ponovi. To, naravno, trenutno nije moguće s obzirom da se bioenergetičar Omerović tokom svojih turneja rijetko gdje zadržava više dana.

Preporuka je (ne i obaveza) da se dođe dva puta, ukoliko se žele iole ozbiljniji rezultati.

Da li je moguće sve zdravstvene probleme riješiti odjednom?

Veoma je bitno, pogotovu za osobe koje imaju mnogo, a neki za sebe kažu, i bezbroj problema, trebate se opredijeliti za jedan problem koji želite prvo riješiti. Nelogično je, a i megalomanski je, očekivati da će vam nakon samo jednog tretmana svi problemi nestati i to zauvijek.

Kad idete kod liječnika ni tamo ne idete da vam sve probleme odjednom riješe.

Za osobe koje bi više puta da dođu kod bioenergetičara Omerovića, ukoliko ne budete mogli tokom turneje po Hrvatskoj, možete rezervirati termin za tretman na daljinu. Pojedinačni ili grupni. (Kako izvršiti uplatu i rezervaciju za pojedinačni ili grupni tretman na daljinu saznat ćete ukoliko kliknete na linkove GRUPNI TRETMANI NA DALJINU i POJEDINAČNI TRETMAN NA DALJINU)

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.