Bioenergetičar Omerović u Zagrebu i Sisku od 3. do 5. srpnja

Bioenergetičar Muhamed Omerović, u svijetu poznat i cijenjen zbog svoje jedinstvene, učinkovite i djelotvorne metode liječenja, boravit će u Hrvatskoj od 23. lipnja do 8. srpnja.

Njegovi tretmani daju trenutne rezultate. Tokom terapije nestaju bolovi, smanjuje se otok, zarasta ruptura, nestaje hematom, nestaju anksioznosti i fobije…

Osobe kojima je potrebna njegova pomoć moći će ga posjetiti i u Zagrebu i Sisku.

 

  • Zagreb, hotel ”I”. Ul. Ive Robića 2, 10000, Zagreb, 3. i 4. srpnja u 9 i u 16 sati.
  • Sisak, hotel ”Panonija”. Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21, 44000, Sisak, 5. srpnja u 10 i u 16 sati.

Cijena tretmana je 350 HRK po osobi. Plaćanje je u gotovini, nakon tretmana za što ćete dobiti i račun. Osobe koje ne osjete poboljšanje tokom samog tretmana nisu obavezne platiti tretman!

Omerović je jedan od rijetkih alternativaca koji se liječenjem bioenergijom bavi legalno

Omerović je jedan je od rijetkih alternativaca koji je legalan i legitiman.  U Nizozemskoj, gdje i živi, ima registriranu firmu a osnovna registrirana djelatnost firme je liječenje alternativnom medicinom. Legitiman je jer postiže izvanredne rezultate u liječenju raznih bolesti, povreda i tegoba.

Nisu bez razloga kod njega na tretmanima bila mnoga poznata imena, počev od sportaša (Ivica Olić, Roman Bezjak, Stefan Ristovski, Sandro Sukno, Anđelo Šetka, Xavi Garcia, Genki Haraguchi) te brojne osobe sa etrade i iz javnog života iz Regije. Rezultate njegovih iscjeliteljskih tretmana verificirala je i konvencionalna medicina.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Zbog mjera predostrožnosti i naputaka Ministarstva zdravlja i Stožera civilne zaštite RH, znatno će manji broj osoba moći prisustvovati tretmanima kod bioenergetičara Omerovića

Bioenergetski tretmani bit će obavljeni po svim napucima Ministarstva zdravlja i Stožera civilne zaštite RH za održavanje manifestacija u zatvorenom prostoru. Zbog toga će znatno manjem broju osoba biti dozvoljeno da prisustvuju tretmanima bioenergetičara Omerovića.

Rezerviranje termina za tretman je obavezno za sve. Osobama koje ne rezerviraju termin za tretman, neće biti dozvoljen ulazak kod bioenergetičara.

Rezervirajte brzo i jednostavno termin za tretman preko naše web stranice www.omerović.eu .

Za rezervirati termin za tretman kliknite OVDJE.

Ukoliko iz bilo kojiih razloga niste u mogućnosti rezervaciju izvršiti preko interneta na web stranici, možete to uraditi pozivom na telefon 095-536-7952 .

Osobe koje ne uspiju doći na tretman kod bioenergetičara Omerovića, mogu prisustvovati plaćenim grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu. Ti tretmani su, kao i do sada, svake subote u 20 sati. Rezervacije termina i uplatu možete obaviti preko linka na našoj web stranici www.omerovic.eu/grupni-tretmani/ . Cijena jednog takvog tretmana je 20 eura po osobi.

Bioenergetičar Omerović – sa jednog od tretmana…

Kod kojih vrsta bolesti, povreda i tegoba pomaže bioenergetičar Muhamed Omerović?

Osobe su često sklone bioenergetičaru samo ići za bolesti nepoznatog porijekla. Ili pak za povrede i bolesti za koje nigdje nisu našli lijeka, pa im je odlazak bioenergetičaru poslednja nada.

Čaesto se čuje kako neko zna reći: ”Ja znam od čega je to meni. To sam se  udario…podigao teško…loše držanje imam kad sjedim…od stresa…i nije to za bioenergetičara. To je za doktora.” I slično.

Upravo to je velika greška. Bioenergetičar Muhamed Omerović svojom jedinstvenom metodom liječenja, koju je razvio kroz 25 godine koliko se bavi bioenergijom, uspješno i u veoma kratkom roku, rješava upravo te , navedene, probleme.

Na ovom videu imate priliku vidjeti kako izgleda Omerovićev ”FACE TO FACE” tretman.

-Sportske povrede – specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića

Kao rijetko ko u svijetu, bioenergetičar Muhamed Omerović uspijeva većinu slučajeva čak i najtežih sportskih (fizičkih) povreda riješiti za kratko vrijeme.

Obično dva do tri tretmana budu sasvim dovoljna da se riješite bolova u koljenima, ramenima, leđima, vratu, stomaku…

Bezbroj je sportista iz cijelog svijeta kojima je i najteže povrede mižića, tetiva i zglobova izliječio bioenergetičar Omerović i to za samo par dana.

Jer, specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića su sportske povrede. I to počev od najbezazlenijih upala izazvanih naporima prilikom takmičenja ili trenažnog procesa, pa do raznih kontuzija mižića, tetiva, kostiju, sa ili bez hematoma, distorzije zglobova, ozbiljnijih istegnuća i ruptura mišića i tetiva.

-Pomoć za skoro sve vrste bolesti i povreda poznatog i nepoznatog porijekla.

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića pokazali su se jako djelotvornim i učinkovitim kod svih vrsta bolesti gdje je prisutna bol, bez obzira da li je uzrok bola poznate ili nepoznate prirode. Doslovno, sve što boli.

Glavobolje, obične i migrenske, bolovi u križima, leđima, ramenima, laktovima, gležnjevima, šakama, nogama, kukovima, preponama, koljenima.

Čak i ako su to bolovi od reumatskog artritisa, osteoporoze i drugih sličnih oboljenja. I te vrste bolova često budu u znatnom dijelu ublažene ili potpuno uklonjene.

Osobe sa vrtoglavicom, oslabljenim imunitetom, petnim trnom, teniskim laktom, te pojedini oblici depresije, razne anksioznosti, fobije. Osobe koje su pod velikim uticajem stresa takođe mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

Opekotine, posjekotine, postoperativni problemi. Problemi sa disajnim organima, sinusi, uho, grlo, nos, bolovi u trbuhu (želučani problemi, masna jetra, lijena crijeva…. problemi sa probavom) , problemi sa raznim cistama, blaži depresivni poremećaji, anksioznosti, fobije, te još mnogo toga.

Tretmanima je moguće tretirati i djecu.

Pogledajte ko je sve od poznatih osoba bio kod bioenergetičara Omerovića.

-Kakva su iskustva sa virusnim oboljenjima?

Bioenergetičar Muhamed Omerović imao je do sada 17 osoba koje su nakon testiranja bile pozitivne na Korona virus (COVID-19). Nakon tretmana, svim osobama je bolje i one se trenutno vode kao osobe koje su ozdravile. Osim njih, bioenergijom je tretirano i 100-tinjak osoba koje nisu testirane na virus Korona, a imale su simptome koje imaju i osobe koje su testirane. Sve te osobe su nakon tretmana kod bioenergetičara Omerovića bez ikakvih simptoma i poteškoća.

I naravno, osobe koje je zakačio virus ”obične” gripe takođe jako dobro mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

Samir Čataković – iskustva zaraženog virusom Korona (COVID-19)

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.