Bioenergetik g. Muhamed Omerović (Omerović-bioenergija) v Republiki Sloveniji, dne 3. 12. 2023. v Izoli

V Sloveniji bo gostoval znani bioenergetik g. Muhamed Omerović dne 3. 12. 2023. Srečali ga boste lahko na naslovu Trgovska 9, Izola (za Upravno enoto). Termini za tretmaje so ob 12h in 18h.

Pogoji in način pristopa k tretmaju

Osnovni pogoj za udeležbo na tretmaju g. Omerovića je, da se preje naročite na tretma. Tokrat bo naročanje mogoče opraviti z osebnim klicem ali s poslanim SMS sporočilom (priporoča se da pošljete SMS sporočilo z vašimi osnovnimi podatki ter želenim terminom za tretma) na številko (Viber/WhatsApp): +31-640-198868, vsak dan od 8.00 do 22.00 ure. V najkrajšem možnem času boste dobili potrdilo vaše rezervacije termina za tretma.

Poleg naročanja na tej številki lahko dobite tudi vse informacije glede bioenergetika g. Omerovića, njegovih tretmajev in njegove Energizirane kreme (Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema®).

Kdo je bioenergetik g. Muhamed Omerović?

Bioenergetik g. Muhamed Omerović je v svetu prepoznaven po svoji edinstveni metodi zdravljenja z bioenergijo. Z zdravljenjem z bioenergijo se ukvarja že od leta 1995. Pri njemu so številne znane in neznane osebe širom sveta poiskale in našle rešitev za svoje različne zdravstvene težave.

Ni skrivnost, da je pomagal tudi številnim športnikom v regiji in svetu, ko so  ti bili poškodovani. Omenili bomo samo nekatere izmed njih: znani hrvaški nogometaš Ivica Olić (ko je še igral v Bayernu), Bezjak, Ristovski, Ademi, Petković, Finnbogason, Haraguchi, ter številni drugi…

Nepoučeni trdijo, da vsi bioenergetiki delajo enako in da je razlika med njimi minimalna. Vsi, ki ste imeli priložnost biti pri drugih bioenergetikih, ki delajo po določeni metodi… ali metodi nekoga, boste kar malo presenečeni, ko boste videli na kakšen način dela bioenergetik g. Omerović. Njegov način zdravljenja ni podoben tistim načinom in metodam, ki jih uporabljajo drugi bioenergetiki, rezultati pa so vidni že med potekom samega tretmaja.

Roka na bolečem mestu je osnovna značilnost metode zdravljenja g. Omerovića

Omerović, ki se z bioenergijo ukvarja več kot četrt stoletja, je razvil edinstveno metodo zdravljenja. Osnovna značilnost njegove metode je roka na bolečem mestu, torej na mestu, kjer je težava.

Za razliko od drugih, ki se ukvarjajo s podobno metodo zdravljenja in se tako kot on imenujejo bioenergetiki, g. Omerović ne izvaja nobenih obrednih gibov (mahanje z rokami in podobno). Ko ste pri njem na zdravljenju lahko sedite kakor želite. Ni prepovedano prekrižati rok in nog. Lahko se celo sprehodite. Med seboj se lahko pogovarjate in seveda lahko bioenergetika g. Omerovića povprašate o vsem, kar vas zanima.

Razumevanje in interpretacija tovrstnega zdravljenja ter razlage, ki jih boste slišali od g. Omerovića, se zelo razlikujejo od razlag, ki jih dobite od drugih bioenergetikov.

Dokazano je, da rezultati, ki jih dosega bioenergetik g. Omerović, niso posledica placebo učinka

Pri metodi g. Omerovića rezultati zdravljenja niso placebo učinek, kar dokazuje klasična medicina (rentgen, magnetna resonanca, ultrazvok, laboratorijske preiskave).

Vseeno ali ste pri g. Omeroviću na osebni obravnavi (face to face), ali pri zdravljenju na daljavo ne veljajo pravila, ki veljajo za ostale “bioenergetike”. Lahko sedite kakor želite. Lahko prekrižate roke in noge, se pogovarjate, jeste, pijete, pojete, berete, poslušate glasbo, gledate televizijo, se pogovarjate po telefonu, hodite … Ni treba, kot pravijo kvazi bioenergetiki, “da se odprete da bi lahko prejemali energijo” ali “da svoje misli usmerite k bioenergetiku”. Ni vam treba verjeti, da vam bo bolje, da bi prišlo do izboljšanja.

Občutki, ki jih čuti večina ljudi so nekaj, na kar ne bi smeli biti pretirano pozorni, saj niso pomembni za uspeh zdravljenja. G. Omerović vabi skeptike, da se sami prepričajo o učinkovitosti njegovih zdravljenj.

Ker zdravljenja g. Omerovićeva niso posledica placebo učinka, je mogoče z njegovo metodo zdraviti otroke in živali, ker ne otroci, ne živali ne potrebujejo in se ne morejo “priklopiti na bioenergetika”. Prav pri teh dveh kategorijah se dosegajo neverjetno dobri rezultati.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

sebe, ki med zdravljenjem ne občutijo izboljšanja, niso dolžne plačati zdravljenja!

Kar razlikuje bioenergetika g. Omerovića od večine ljudi, ki se ukvarjajo z zdravljenjem z alternativnimi metodami so rezultati, ki so vidni že med samim zdravljenjem. Cena tretmaja je 75 eur na osebo in se plača po tretmaju.

Osebe, ki med zdravljenjem ne občutijo izboljšanja, niso dolžne plačati zdravljenja!

Energizirana čudežno učinkovita krema (Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema®), najnovejša blagovna znamka bioenergetika g. Muhameda Omerovića.

Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema®, najnoviji zaštićeni brend bioenergetičara Omerovića

Kolikokrat morate priti na zdravljenje k bioenergetiku g. Omeroviću?

Bioenergetik g. Omerović nikoli ne pravi, da mora nekdo obiskati določeno število tretmajev. Idealno bi bilo, če bi v najkrajšem možnem času, če je le možno, dan za dnem, štirikrat prišli na zdravljenje, nato naredili 15-20 dni premora in nato po možnosti ponovili zdravljenje. To pogosto ni mogoče, saj se bioenergetik g. Omerović med svojimi turnejami le redko kje zadrži dlje kot en dan.

Priporočljivo je (ni pa obvezno) priti dvakrat, če želite resnejše rezultate.

Je mogoče rešiti vse zdravstvene težave naenkrat?

Zelo pomembno je, predvsem za ljudi, ki imajo veliko, nekateri pa pravijo celo nešteto težav, da se odločijo za eno težavo, ki jo želijo najprej rešiti. Nelogično in megalomansko je pričakovati, da bodo po samo enem tretmaju vse vaše težave za vedno izginile.

Ko greste k zdravniku, ne greste tja, da bi rešili vse težave naenkrat.

Za vse, ki bi radi k bioenergetiku g. Omeroviću prišli večkrat, če tega ne morete med njegovo turnejo po Hrvaški, se lahko naročite na zdravljenje na daljavo. Individualno ali skupinsko.

(Način plačila in rezervacije individualne ali skupinske obravnave na daljavo boste izvedeli, če kliknete na povezavi SKUPINSKA OBRAVNAVA NA DALJAVO in INDIVIDUALNA OBRAVNAVA NA DALJAVO).

Kaj še morate vedeti?

Pomembno je, da pridete 15 minut pred navedenim začetkom tretmaja. Osebe, ki iz kakršnega koli razloga ne želijo ostati na terapiji do konca (čeprav je to priporočilo bioenergetika g. Omerovića vsem), morajo to poudariti ob prihodu na lokacijo, kjer bo terapija potekala.

V spodnjem videu si lahko ogledate, kako izgleda zdravljenje “FACE TO FACE” (iz oči v oči).

retma “FACE TO FACE” (iz oči v oči) je sestavljen iz dveh delov

Zdravljenje FACE TO FACE (iz oči v oči) je zdravljenje v osebnem stiku s poškodovano ali bolno osebo. Za bioenergetsko metodo zdravljenja g. Omerovića je značilen obvezen stik roke z bolnim ali poškodovanim delom telesa. Pri zdravljenju z bioenergijo na daljavo položi roko na boleče mesto tisti, ki potrebuje zdravljenje, to je bolnik sam ali nekdo, ki je ob zdravljenem.

Tretma je sestavljen iz dveh delov in ves čas poteka ob neposredni prisotnosti bioenergetika g. Omerovića. Izvaja se šele dve leti.

Prvi del je povzet iz “Zdravljenja na daljavo”.

V tiste prve pol ure na znak bioenergetika g. Omerovića, da se terapija pričenja, osebe, ki se zdravijo z bioenergijo položijo roke na boleče mesto.

Po pol ure odstranijo roke in nato se začne drugi del tretmaja.

Drugi del je pravzaprav klasična obravnava “FACE TO FACE”(iz oči v oči), ki je bila do pred dvema letoma najpogostejša praksa. Bioenergetik g. Omerović vsakega, ki je prišel na obravnavo sprejme individualno in izmenično z rokami potipa boleče mesto in nanj polaga dlani.

Dokler traja tipanje bolečega mesta, tj. mesta kjer je težava, in polaganje dlani, že med samim tretmajem bolečina, torej težava zaradi katere je oseba prišla izgine, oziroma se bistveno zmanjša.

Pomembno je tudi poudariti, da je v času, ko ste v prostoru, kjer poteka tretma zaželeno, da imate roke na problematičnih predelih čim dlje. Tudi potem, ko ste že bili na masažni mizi pri g. Omeroviću. Tako boste rezultat, s katerim ste zadovoljni še izboljšali, če pa imate več težav, lahko zdravite tudi druga boleča mesta, ki jih bioenergetik ni obravnaval.

Za več video posnetkov obiščite naš uradni YouTube kanal.