Četvrtak, 29. april u 20 sati, Omerovićev besplatni tretman bioenergijom na daljinu

U četvrtak, 29. aprila u 20 sati, Omerovićev besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neogranočen broj osoba.

Kome su namijenjeni besplatni grupni tretmani?

Ovaj besplatni grupni tretmani, 4-i po redu, od 9 planiranih u mjesecu Ramazanu, namijenjen je svima.

Tretmanima mogu prisustvovati svi , ali doslovno svi, bez obzira na rasu, vjeru, političko ubjeđenje, spol, starosnu dob, socijalni status, naravno, potpuno besplatno.

Preko jednog aparata, upute može pratiti (skoro) neograničen broj osoba. Znači, ne mora svaka osoba imati aparat za sebe (telefon, tablet, computer) da bi mogla prisustvovati tretmanu.

Kako prisustvovati besplatnom tretmanu?

Da bi ste prisustvovali besplatnom grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba, poželjno je da lajkate i pratite fb stranicu Omerović-bioenergija . Live stream (video uživo) putem kojeg će bioenergetičar Omerović davati uputstva učesnicima u grupnom tretmanu bit će upravo sa te stranice, a ne sa privatnog fb profila, kao što je to nekad bilo.

U toku samog tretmana poželjno bi bilo da ukoliko imate pitanje da objasnite koji je vaš problem a ne samo da navedete dijagnozu. Neće biti moguće svima odgovoriti tokom tretmana. Zbog toga je potrebno znati da tokom tretmana ruka ili ruke treba da budu na mjestu ili mjestima gdje je problem i da ih tako nepomične probate držati bar pola sata bez sklanjanja ili pomjeranja.

Šta je najbitnije što treba uraditi tokom tretmana?

Najbitnije je držati ruke na mjestu ili mjestima gdje je problem. Ukoliko se budete držali tog osnovnog principa, velike su šanse da ćete još tokom tretmana osjetiti olakšanje. Ruke trebate držati bez pomjeranja ili sklanjanja. Dakle, da budu kao zalijepljene na mjestu gdje je problem. Što duže budete držali ruke na mjestu gdje je problem, veća je vjerovatnoća da će rezultat biti zadovoljavajući.

Ako imate više problema, možete u pomoć pozvati članove familije, prijatelje, komšije…da vam pomognu. Jer, tokom tretmana moguće je tretirati istovremeno više problema, ali je u tom slučaju potrebno da bude više ruku.

Kako pomoći osobama koje ne mogu pratiti Omerovićevo javljanje uživo preko Facebook-a?

Ukoliko imate nekoga ko nema mogućnost da prati Omerovićeve upute uživo, možete mu vi dati upute kad, kako i šta da radi. Na primjer, imate prijatelja koji nema FB. Nazovete ga telefonom i kažete mu, nakon što to uputstvo da Omerović, kad i gdje da stavi ruke za svoje probleme i to je sve. I na taj način gledajte da pomognete osobama kojima je pomoć potrebna. Bit će vam zahvalni.