Omerovićev besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba (24. po redu) u nedjelju, 30. avgusta 2020. u 20 sati

Besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba (24. po redu) biće u nedjelju 30. avgusta 2020. u 20 sati.

Kome su namijenjeni besplatni grupni tretmani?

Besplatni grupni tretmani namijenjeni su, prije svega, osobama koje tretman bioenergijom na daljinu nisu u mogućnosti platiti (nažalost, ima i takvih). Pored njih, besplatnim grupnim tretmanima mogu prisustvovati i svi ostali, doslovno svi, bez obzira na rasu, vjeru, političko ubjeđenje, spol, starosnu dob, socijalni status, naravno, potpuno besplatno.

Kako prisustvovati besplatnom tretmanu?

Da bi ste prisustvovali besplatnom grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba, neophodno je da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija . Live stream (video uživo) putem kojeg će bioenergetičar Omerović davati uputstva učesnicima u grupnom tretmanu bit će upravo sa te stranice, a ne sa privatnog Facebook profila, kao što je to nekad bilo.

Kako pratiti Facebook stranicu Omerović – bioenergija ?

Kliknite na fotografiju ili na link ispod pa lajkajte Facebook stranicu i uključite praćenje kao što je na ovoj fotografiji. [Vidite prvi, i Uključeno (Highlight Posts)].  Ako to tako uradite, automatski ćete dobijati sve obavijesti koje budu objavljene na Facebook stranici i to u roku od nekoliko trenutaka nakon što budu objavljene. Zbog nove ”politike” FB ako ne podesite ovako praćenje stranice koju ste lajkali, može se desiti da za obavijest o grupnom tretmanu saznate prekasno.

Bioenergetičar Omerović se liječenjem bioenergijom bavi profesionalno i to potpuno legalno i legitimno

Omerović je jedan od rijetkih alternativaca koji se liječenjem bioenergijom bavi profesionalno i to potpuno legalno i legitimno. U Nizozemskoj, gdje i živi, ima registriranu firmu (fit & more now) čija je jedina i osnovna djelatnost liječenje alternativnom medicinom.

I pored toga što liječenjem alternativnim metodama zarađuje za život, Omerović s vremena na vrijeme, radi osoba koje nisu u mogućnosti platiti tretman, obavi i besplatni tretman za neograničen broj osoba.

Omerovićevi grupni tretmani su trenutno standardni način liječenja za mnoge vrste bolesti i povreda . Svake srijede i subote u 20 sati su plaćeni grupni tretmani za ograničen broj osoba (broj je ograničen na 50). Rezervacije termina za tretman moguće je uraditi preko oficijelne web stranice ( https://omerovic.eu/grupni-tretmani/ ). Cijena učešća u tretmanu je 20 eura po osobi.

Omerović je prvi u svijetu koji je osmislio i počeo da praktikuje grupne tretmane bioeneergijom na daljinu za neograničen broj osoba

Zbog efikasnosti i djelotvornosti metode koju primjenjuje bioenergetičar Muhamed Omerović, njegovi tretmani su veoma popularni i sve traženiji.

Prije nešto više od dvije godine, tačnije 2. juna 2018. Omerović je uradio nešto dotad nezamislivo, što će njegov rad popularisati do neslućenih razmjera, a pristup njegovoj metodi liječenja učiniti mogućim za skoro neograničen broj osoba.

Tog 2. juna 2018. Omerović je, koristeći live stream od Facebook-a, prvi u svijetu uradio tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba.

Bila je to, kako sam kaže, želja i potreba da pomogne što većem broju osoba širom svijeta, te da pokaže i da dokaže da se njegov način liječenja razlikuje od svih drugih koje praktikuju bioenergetičari današnjice. Jer, on je tad i praktično pokazao i dokazao da niti šalje energiju, niti prima energiju, niti provodi energiju, a liječi. Ljudi su bili širom svijeta. Nije znao ko su ni gdje su niti koji je njihov problem. Jedino što su trebali da urade je da stave ruku ili ruke na bolno mjesto kad on kaže.

I djelovalo je. Rezultati su bili fascinantni. Čak više od 90 posto osoba koje je poslalo reakcije nakon tretmana izjavili su da su se riješili određenih zdravstvenih problema koje su imali prije.

Omerovićevi grupni tretmani bioenergijom na daljinu su jedini grupni tretmani na daljinu na svijetu kod kojih je rezultat vidljiv još tokom samog tretmana.

Inače, svojstveno za Omerovića i njegovu metodu liječenja su rezultati koji su vidljivi još tokom samog tretmana bez obzira da li se radi o liječenju na daljinu ili liječenju u ličnom kontaktu.

Njegovo, današnje, objašnjenje je da on ljude konektuje na energiju koja je sveobuhvatna i sveprisutna. Neki je nazivaju Božanska, a neki kosmička energija. Po njegovom shvatanju i tumačenju to je: ”Energija neke druge, nama nepoznate, dimenzije, energija koja prožima cijeli kosmos i ta energija nikud ne putuje. Ona je konstantna i nepromjenjiva. Sve obuhvata i uvijek je prisutna.”

 

Omerovića pokušavaju kopirati drugi ”alternativci”

I pored uspjeha koji su bili neosporivi, u to vrijeme je bio izložen ismijavanju i osudama kako od konvencionalne medicine, tako i od strane ”kolega alternativaca” koji su ga osuđivali da će ”zaprljati energiju i nanijeti štetu pacijentima”.

Danas, mnoge ”kolege alternativci” i sami praktikuju neku vrstu grupnog tretmana (kombinacija rituala, često preuzetih iz hinduizma i budizma koje koriste pri tretmanima i pokušaj kopiranja Omerovićevih tretmana) koji su samo na prvi pogled slični, (govorom i objašnjenjima najvećim dijelom oponašaju bioeneegetičara Omerovića) a u stvari su neusporedivi.

Ti samozvani alternativci čak ”friziraju” i uspješnost svojih ”tretmana”, pa je jednom ta uspješnost 85 posto, da bi za 10-ak dana ”narasla” do nevjerovatnih 98% i to bez ijednog validnog dokaza za to; bilo da o tome svjedoče osobe koje su bile na tretmanu, bilo da iza rezultata stoji neka zdravstvena ustanova (pa makar to bila i seoska ambulanta).

Liječenje bioenergijom na daljinu – neka od iskustava

Rezultati koje postiže bioenergetičar Omerović, dokazano je, nisu rezultat placebo efekta

Kod Omerovićeve metode liječenja, rezultati nisu placebo efekat što je dokazala i konvencionalna medicina (rentgenski snimci, magnetna rezonanca, ultrazvuk, laboratorijske pretrage).

Kod Omerovića, bilo da ste na tretmanu face to face, tj. u ličnom kontaktu ili na tretmanu na daljinu ne važe pravila koja važe kod drugih ”bioenergetičara”. Možete sjediti kako hoćete. Možete prekrižiti ruke i noge, razgovarati, jesti, piti, pjevati, čitati, slušati muziku, gledati televiziju, telefonirati, šetati…  Nije potrebno, kako kvazibioenergetičari kažu, da se ”otvorite da bi ste mogli primiti energiju”. Ne morate vjerovati da će vam biti bolje, da bi boljitak i nastupio. Senzacije, koje većina osjete su nešto na što ne trebate obraćati pažnju jer to nije bitno za uspjeh tretmana.

Omerović poziva skeptike da se uvjere u djelotvornost njegovih tretmana. Kod Omerovića možete čak i spavati na tretmanu. Jedino šta je bitno je kontakt ruke sa mjestom gdje je problem. Vaša ili ruka nekog drugog ko je uz vas tokom tretmana mora biti na mjestu gdje je problem.

Iza Omerovića je ogromno iskustvo (25 godina rada). Kao produkt tog iskustva nastala je i Omerovićeva metoda. To je jedintvena metoda liječenja bioenergijom koju, i pored mnogih pokušaja kopiranja,  još ne prektikuje niko i nigdje u svijetu.

Rezultate uspješnosti Omerovićebe metode liječenja bioenergijom svjedoči više od 150.000 zadovoljnih osoboa iz više od 80 zemalja svijeta, koliko ih je do sada prošlo kroz njegove tretmane.

Ispovijest majke 14-mjesečnog dječaka

Da li se treba prijaviti za besplatni tretman i kako?

Nikakva prijava za besplatni grupni tretman još uvijek nije potrebna.  Biće dovoljno samo da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija i kad vidite da je počeo video uživo da kliknete na to te da pratite uputstva u Omerovićevom uživo obraćanju.

Kad pristupite tretmanu, podijelite video

Kad počnete pratiti video uživo, tj. kad pristupite tretmanu, podijelite video na svoj zid. Podijelite na zid od vama drage osobe. Podijelite na zid ili pošaljite porukom u messenger osobi za koju znate da će joj ova vrsta tretmana dobro doći. Podijelite u grupe koje pratite.

Zbog čega treba dijeliti video?

Bioenergetičar Omerović, za učešće u plaćenim grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu, naplaćuje 20 eura po osobi. Nije teško izračunati koliko je 3200 osoba (najmanje ih je toliko bilo 2-8-2020, a broj je vjerovatno višestruk) po 20 eura (64.000 eura).

Bioenergetičar Omerović, i pored toga što liječeći bioenergijom zarađuje za život, insistira da podijelite video. Svjesno se odriče velikog dijela prihoda, jer želi da se što veći broj osoba okoristi o ovaj njegov dar. Zašto bi vama bilo teško podijeliti video, kad od toga nemate nikakve štete?

Podijelite video. Omogućite da za ovaj vid liječenja saznaju i drugi, pogotovu oni koji nemaju i ne mogu da plate. Jer radi njih i jeste ovaj besplatni tretman.  Bit će vam zahvalni.

Znači, ne dijelite ništa što je vaše, a ako mislite da će od tog dijeljenja Omerović imati neku materijalnu korist –  onda ne dijelite.

Ko je sve, od poznatijih osoba, bio mkod bioenergetičara Omerovića

Omerovićeve besplatne grupne tretmane na daljinu za neograničen broj osoba već kopiraju drugi ”alternativci”

Sudbina svega što je dobro i uspješno je da bude kopirano. Tako se plagijatori odlučuju za kopiranje vrijednih umjetničkih djela, uspješnih modnih kreacija, vrijednih tehničkih izuma…Osobe koje to rade najčešće pokušavaju imitirati original, ili veći njegov dio, pripisujući sebi zasluge za ”novi proizvod” ili pak svjesno dovode osobe u zabludu kad je original u pitanju, pa se nerijetko desi da osobe misle da je kopija u stvari original.

To je slučaj i sa Omerovićevim besplatnim grupnim tretmanima u kojima se osobe rješavaju čak i najtežih povreda i bolesti. Već su ih počeli kopirati uz neke dodatke, preuzete iz Hinduizma i Budizma. Da bar uz kopiju idu i rezultati, ni po jada. Ali…

Nažalost, ovim se mnoge osobe dovode u zabludu. Jer, za Omerovićeve grupne tretmane se pročulo u cijelom svijetu. Zna se da su Omerovićevi grupni tretmani sa distance izuzetno uspješni i da je prvi i još uvijek jedini u svijetu koji uspješno na taj način pomaže povrijeđenim i bolesnim. I rezultati, koji su i inače svojstrveni za njegove tretmane, vidljivi su odmah tokom samih tretmana, pa samim tim i kod tretmana na daljinu.

U posljednje vrijeme mnoge osobe su, uz ”poplavu” raznih bioenergetičara i njihovih besplatnih grupnih tretmana dovedeni u zabludu. Besplatni grupni tretmani bioenergijom na daljinu bili su uvijek asocijacija na bioenergetičara Omerovića i sinonim za njegov uspješan rad.

Sad kad vide da imaju negdje besplatni grupni tretmani, to ih asocira, naravno, na Omerovića i njegove tretmane, jer se  plagijatori koriste pričom da su jedini u Evropi…pa ”friziraju” i uspješnost tih tretmana. Jednom kažu kako je uspješnost 85 posto, da bi 10-ak dana kasnije, valjda zaboravljajući šta su rekli, ta njihova uspješnost dosegla nevjerovatnih 98 posto….

Zbog toga, a i zbog neopreznosti, mnoge osobe ni ne shvate da se ne nalaze na Omerovićevim tretmanima. Primijetili smo, da pogotovu kod starije populacije, pamćenje imena nije bolja strana, pa su tako bioenergetičara Muhameda Omerovića često znali nazivati Mehmed, Mustafa, Omer. Pošto bioenergetičar Omerović živi i radi u Nizozemskoj (Holandiji), a ne u Njemačkoj ili Austriji (jedino to uspiju dobro shvatiti) veoma lako dođe do zamjene i imena, i mjesta boravka…i nastupa kompletna dezorjentisanost.

Upravo zbog svega navedenog, od sada će uz sve vrste tretmana biti navedeno da su to Omerovićevi tretmani, da bi se smanjila konfuzija

Plagijat-tretmani i urnebesne reakcije

Na ove ”nove alternativce” smo počeli obraćati pažnju nakon nekoliko urnebesnih situacija, kad su nas nazivale neke osobe koje su prisustvovale na tim plagijat-tretmanima, a mislili su da su bili kod bioenergetičara Omerovića, pa su iznosili podatke i činjenice do kojih bioenergetičar Omerović uopšte ne drži.

Na primjer, priče o senzacijama koje su osjetili, ili nisu osjetili uporno ubjeđujući bioenergetičara Omerovića da im je on rekao da je važno šta su osjetili i da treba da se jave radi nastavka privatnog tretmana. Zatim, preporuka da gledaju nanovo video snimak tog ”tretmana” i da će im video snimak pomoći da ozdrave.

A to bi bilo isto kao kad bi vam neko rekao da gledate snimak ručka kojem ste prisustvovali, te da je to isto kao da ponovo ručate. Osim toga, bilo je dosta osoba koje su nesvjesno širile dezinformacije da su Omerovićevi besplatni grupni tretmani više puta sedmično, što je potpuno netačno.

Omerović svoje besplatne grupne tretmane ne koristi kao ”mamac” da bi vas naveo da mu se obratite za pojedinačne tretmane. Omerovićevi besplatni grupni tretmani su isključivo radi osoba koje nisu u mogućnosti da prisustvuju njegovim plaćenim tretmanima.

Da li ste ikad igdje vidjeli da vam na ulici nude nešto što je vrijedno (recimo ROLEX sat) samo da bi ste ušli u radnju? Najčešće se besplatno, tj. kao mamac nudi neki bezvrijedan poklon?

Naravno da nista što je vrijedno neće biti iskorišteno kao mamac. Jer, Omerovićevi tretmani su vrijedni i korisni i niko se ne razbacuje s nečim što je vrijedno i korisno. Zbog toga su Omerovićevi besplatni grupni tretmani za neograničen broj osoba samo povremeno. Otprilike jednom mjesečno, ali u nepravilnim razmacima.

 

 

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Bioenergetičar Omerović vas poziva da usporedite djelotvornost njegovih i tretmana drugih ”bioenergetičara”

Kao što je pozivao i poziva skepričare da prisustvuju na njegovim grupnim tretmanima i osobe svih profila i zanimanja, te da svako na svoj način testira uspješnost njegovih grupnih tretmana, tako sad bioenergetičar Omerović poziva sve vas da prisustvujete grupnim tretmanima i drugih ”bioenergetičara” te da uporedite rezultate koji nastanu tokom jednih i drugih tretmana.

A osobama koje su skeptične i ne vjeruju ko je kad počeo, ovdje dajemo na uvid sve grupne tretmane koje je bioenergetičar Omerović obavio. Tu su vam svi linkovi, pa pogledajte.

Ovo je dokaz o nastanku grupnih tretmana. Pogledajte i vidite kako je išla kompletna geneza Omerovićevih grupnih tretmana bioenergijom na daljinu.

 

2-6-2018 1 besplatni tretman

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10204999906113037/

10-6-2018 2 besplatni tretman

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205027519683359/UzpfSTE3MDM1MTQ1OTk6MTAyMDUwMjc1Nzg3NjQ4MzY/

17-6-2018 3 besplatni tretman

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205052078897324/

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205052285942500/

15-7-2018 4 besplatni tretman

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205150320713308/

19-7-2018 5 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205165909023006/

11-8-2018 6 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205251533483564/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

25-8-2018 7 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205299707847893/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

21-9-2020 8 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205391435941038/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

28-10-2018 9 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205520938898531/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

24-11-2018 10 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205611129713245/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

30-12-2018 11 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205747418280374/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

3-2-2019 12 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10205871545543478/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

19-5-2019 13 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10206239726227765/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

26-5-2019 14 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10206265889881840/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

2-6-2019 15 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10206293099602066/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

16-6-2019 16 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10206345575593933/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

6-10-2019 17 besplatni

https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.5/videos/10206764170618547/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

22-2-2020 18 besplatni

( https://www.facebook.com/omerovicbioenergija/videos/334558267464518/ ) ( https://www.facebook.com/omerovicbioenergija/videos/523563625207858/ )

https://www.facebook.com/omerovicbioenergija/videos/334558267464518/UzpfSTE3MDM1MTQ1OTk6MTAyMDczODIyMzQ2Njk3NjI/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

https://www.facebook.com/omerovicbioenergija/videos/523563625207858/UzpfSTE3MDM1MTQ1OTk6MTAyMDczODI1MDE1OTY0MzU/?lst=1703514599%3A1703514599%3A1597787333

28-3-2020 19 besplatni

https://www.facebook.com/watchparty/226835815364289/?entry_source=USER_TIMELINE

 

( https://www.facebook.com/omerovicbioenergija/videos/2616837801933129/ )

18-4-2020 20 besplatni

https://www.facebook.com/omerovicbioenergija/videos/1307890382933498/

10-5-2020 21 besplatni

https://www.facebook.com/omerovicbioenergija/videos/182590932912774/

14-6-2020 22 besplatni

https://www.facebook.com/omerovicbioenergija/videos/1960034440793303/

2-8-2020 23 besplatni

https://www.facebook.com/omerovicbioenergija/videos/710285752872449/

Vjerovatno se pitate kad možete, a kad ne možete očekivati da vam pomognu Omerovićevi tretmani. Kliknite na link ispod i pročitajte.

Kod kojih vrsta bolesti i povreda pomažu Omerovićevi tretmani?

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.