U nedjelju 1. novembra u 20 sati Omerovićev besplatni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba (26-ti po redu)

Besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba (26. po redu) bit će u nedjelju 1. novembra 2020. u 20 sati.

Kome su namijenjeni besplatni grupni tretmani?

Besplatni grupni tretmani namijenjeni su, prije svega, osobama koje tretman bioenergijom na daljinu nisu u mogućnosti platiti (nažalost, ima i takvih). Pored njih, besplatnim grupnim tretmanima mogu prisustvovati i svi ostali, doslovno svi, bez obzira na rasu, vjeru, političko ubjeđenje, spol, starosnu dob, socijalni status, naravno, potpuno besplatno.

Preko jednog aparata, upute može pratiti (skoro) neograničen broj osoba. Znači, ne mora svaka osoba imati aparat za sebe (telefon, tablet, computer)da bi mogla prisustvovati tretmanu, jer Omerović preko FB samo daje uputstva.

Ukoliko imate nekoga ko nema mogućnost da prati Omerovićeve upute uživo, možete mu vi dati upute kad, kako i šta da radi. Na primjer, imate prijatelja koji nema FB. Nazovete ga telefonom i kažete mu, nakon što to uputstvo da Omerović, kad i gdje da stavi ruke za svoje probleme i to je sve. I na taj način gledajte da pomognete osobama kojima je pomoć potrebna. Bit će vam zahvalni.

Tim besplatnim tretmanima uvijek, po preporuci bioenergetičara Omerovića, prisustvuju i osobe za koje nije sigurno da im se kod njihovih problema može pomoći. Oni su jedna vrsta testa, koji ako se pokaže da je uspješan, uslov da se te osobe priključe plaćenim tretmanima. Jer, Omerović ne uzima u plaćene tretmane osobe za koje ne postoji veliki stupanj vjerojatnoće da će im u tim tretmanima biti bolje.

Da li se treba prijaviti za besplatni tretman i kako?

Nikakva prijava za besplatni grupni tretman još uvijek nije potrebna.  Biće dovoljno samo da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija i kad vidite da je počeo video uživo da kliknete na to te da pratite uputstva u Omerovićevom uživo obraćanju.

Zbog obaveza koje ima, bioenergetičar Muhamed Omerović svoje besplatne grupne tretmane bioenergijom na daljinu ne može najaviti sedam ili deset dana unaprijed. Najčešće je tačan termin za tretman i samom Omeroviću poznat tek dan – dva prije tretmana.

Kako prisustvovati besplatnom tretmanu?

Da bi ste prisustvovali besplatnom grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba, poželjno je da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija . Live stream (video uživo) putem kojeg će bioenergetičar Omerović davati uputstva učesnicima u grupnom tretmanu bit će upravo sa te stranice, a ne sa privatnog Facebook profila, kao što je to nekad bilo.

Bioenergetičar Omerović je jedini u svijetu za kojeg se zna da uspješno pomaže osobama zaraženim virusom Korona.

Bioenergetičar Muhamed Omerović bioenergijom na daljinu, potpuno besplatno, tretirao je više od 200 osoba koje su nakon testiranja bile pozitivne na Korona virus.

Osim njih, bioenergijom na daljinu je tretirano više od 600 osoba (takođe besplatno) koje nisu testirane na prisutnost virusa Korona, a imale su simptome koje imaju i osobe kod kojih je utvrđena prisutnost virusa. Sve te osobe su nakon tretmana kod bioenergetičara Omerovića osjetile veliko olakšanje a veliki broj njih je trenutno bez ikakvih simptoma i poteškoća.

I naravno, osobe koje je zakačio virus ”obične” gripe takođe jako dobro mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

 

Zbog čega je poželjno dijeliti video?

Omerović je jedan od rijetkih alternativaca koji se liječenjem bioenergijom bavi profesionalno i to potpuno legalno i legitimno. U Nizozemskoj, gdje i živi, ima registriranu firmu (fit & more now) čija je jedina i osnovna djelatnost liječenje alternativnom medicinom.

Bioenergetičar Omerović, za učešće u svojim plaćenim grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu, koji su postali standardni način liječenja za razne vrste bolesti i povreda, svake srijede i subote u 20 sati, naplaćuje 20 eura po osobi. Nije teško izračunati koliko je 5400 osoba (najmanje ih je toliko bilo 30-8-2020, u besplatnom tretmanu, a broj je vjerovatno višestruk) po 20 eura (108.000 eura).

I pored toga što liječeći bioenergijom zarađuje za život, bioenergetičar Omerović insistira da podijelite video. Svjesno se odriče velikog dijela prihoda, jer želi da se što veći broj osoba okoristi o ovaj njegov dar. Tim prije što su Omerovićevi besplatni tretmani izuzetno korisni i rijetki. Otprilike jednom mjesečno možete biti u prilici besplatno se riješiti bolova, povreda i tegoba. Zašto bi vama bilo teško podijeliti video, kad od toga nemate nikakve štete?

Podijelite video. Omogućite da za ovaj vid liječenja saznaju i drugi, pogotovu oni koji nemaju i ne mogu da plate. Bit će vam zahvalni.