U nedjelju, 17. januara u 20 sati Omerovićev besplatni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba (30-i po redu)

Besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba (30-i po redu) bit će u nedjelju 17. januara 2021. godine u 20 sati.

Kome su namijenjeni besplatni grupni tretmani?

Besplatni grupni tretmani namijenjeni su, prije svega, osobama koje tretman bioenergijom na daljinu nisu u mogućnosti platiti (nažalost, ima i takvih). Pored njih, besplatnim grupnim tretmanima mogu prisustvovati i svi ostali, doslovno svi, bez obzira na rasu, vjeru, političko ubjeđenje, spol, starosnu dob, socijalni status, naravno, potpuno besplatno.

Preko jednog aparata, upute može pratiti (skoro) neograničen broj osoba. Znači, ne mora svaka osoba imati aparat za sebe (telefon, tablet, computer)da bi mogla prisustvovati tretmanu, jer Omerović preko FB samo daje uputstva.

Rezultat vidljiv odmah tokom tretmana i na daljinu

Bioenergetičar Omerović je jedan od rijetkih bioenergetičara u svijetu kod koga su rezultati vidljivi još tokom samog tretmana.

Kad su u pitanju grupni tretmani na daljinu, Omerović je jedini u svijetu kod koga su rezultati i u grupnim tretmanima na daljinu za neograničen broj osoba vidljivi još tokom samog tretmana.

Upravo iz tog razloga njegovi grupni tretmani nisu reklamnog karaktera (da se privuku na plaćene tretmane osobe kojima je pomoć potrebna) već su direktna pomoć bolesnim i povrijeđenim.

Kako pomoći osobama koje ne mogu pratiti Omerovićevo javljanje uživo preko Facebook-a?

Ukoliko imate nekoga ko nema mogućnost da prati Omerovićeve upute uživo, možete mu vi dati upute kad, kako i šta da radi. Na primjer, imate prijatelja koji nema FB. Nazovete ga telefonom i kažete mu, nakon što to uputstvo da Omerović, kad i gdje da stavi ruke za svoje probleme i to je sve. I na taj način gledajte da pomognete osobama kojima je pomoć potrebna. Bit će vam zahvalni.

Besplatnim tretmanima uvijek, po preporuci bioenergetičara Omerovića, prisustvuju i osobe za koje nije sigurno da im se kod njihovih problema može pomoći. Besplatni tretmani su jedna vrsta testa, koji ako se pokaže da je uspješan, uslov da se te osobe priključe plaćenim tretmanima. Jer, Omerović ne uzima u plaćene tretmane osobe za koje ne postoji veliki stupanj vjerojatnoće da će im u tim tretmanima biti bolje.

Da li se treba prijaviti za besplatni tretman i kako?

Nikakva prijava za besplatni grupni tretman još uvijek nije potrebna.  Biće dovoljno samo da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija i kad vidite da je počeo video uživo da kliknete na to te da pratite uputstva u Omerovićevom uživo obraćanju.

Zbog obaveza koje ima, bioenergetičar Muhamed Omerović svoje besplatne grupne tretmane bioenergijom na daljinu ne može najaviti sedam ili deset dana unaprijed. Najčešće je tačan termin za tretman i samom Omeroviću poznat tek dan – dva prije tretmana.

Kako prisustvovati besplatnom tretmanu?

Da bi ste prisustvovali besplatnom grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba, poželjno je da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija . Live stream (video uživo) putem kojeg će bioenergetičar Omerović davati uputstva učesnicima u grupnom tretmanu bit će upravo sa te stranice, a ne sa privatnog Facebook profila, kao što je to nekad bilo.

U toku samog tretmana poželjno bi bilo da ukoliko imate pitanje uz dijagnozu još ukratko da objasnite koji je vaš problem. Svima neće biti odgovoreno tokom tretmana, ali će se pokušati odgovoriti na srodne probleme.

U svakom slučaju, najbitnije je držati ruke na mjestu ili mjestima gdje je problem. Zbog toga, ako imate više problema, možete u pomoć pozvati članove familije, prijatelje, komšije…da vam pomognu. Jer, tokom tretmana moguće je tretirati istovremeno više problema, ali je u tom slučaju potrebno da bude više ruku.

Bioenergetičar Omerović je trenutno jedini u svijetu za kojeg se zna da uspješno pomaže osobama zaraženim virusom Korona.

Bioenergetičar Muhamed Omerović bioenergijom na daljinu, potpuno besplatno, tretirao je više od 2000 osoba koje su nakon testiranja bile pozitivne na Korona virus.

Osim njih, bioenergijom na daljinu je tretirano više od 3000 osoba (takođe besplatno) koje nisu testirane na prisutnost virusa Korona, ali su imale simptome koje imaju i osobe kod kojih je utvrđena prisutnost virusa. Sve te osobe su nakon tretmana kod bioenergetičara Omerovića osjetile veliko olakšanje a veliki broj njih je trenutno bez ikakvih simptoma i poteškoća.

I naravno, osobe koje je zakačio virus ”obične” gripe takođe jako dobro mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

Poželjno je, a ne i obavezno, podijeliti video tokom tretmana

Omerović je jedan od rijetkih alternativaca koji se liječenjem bioenergijom bavi profesionalno i to potpuno legalno i legitimno. U Nizozemskoj, gdje i živi, ima registriranu firmu (fit & more now) čija je jedina i osnovna djelatnost liječenje alternativnom medicinom.

Bioenergetičar Omerović, za učešće u svojim plaćenim grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu, koji su postali standardni način liječenja za razne vrste bolesti i povreda, svake srijede i subote u 20 sati, naplaćuje 20 eura po osobi.

I pored toga što liječeći bioenergijom zarađuje za život, bioenergetičar Omerović preporučuje da podijelite video. Svjesno se odriče velikog dijela prihoda, jer želi da se što veći broj osoba okoristi o ovaj njegov dar. Tim prije što su Omerovićevi besplatni tretmani izuzetno korisni i rijetki. Otprilike jednom mjesečno možete biti u prilici besplatno se riješiti bolova, povreda i tegoba. Prilikom dijeljenja, vodite računa da video podijelite osobama kojima je pomoć ove vrste zaista potrebna. Nemojte dijeliti video u grupe ili osobama za koje unaprijed znate da im pomoć ove vrste nije potrebna.

Omogućite dijeljenjem da za ovaj vid liječenja saznaju i drugi, pogotovu oni koji nemaju i ne mogu da plate. Bit će vam zahvalni.

Skeptici , a i osobe oboljele od ” TORABIJEVOG SINDROMA” su dobrodošli na Omerovićeve grupne tretmane

Vjerovanje da će vam biti bolje nije preduslov za uspjeh Omerovićevih tretmana, kao što je to slučaj kod većine bioenergetičara. Jer, dokazano je, Omerovićevi tretmani nisu rezultat placebo efekta. Za placebo ne znaju ni životinje ni mala djeca, a nevjerovatno dobri rezultati su postignuti upravo kod te dvije kategorije.

Posebno u grupnim tretmanima za neograničen broj osoba kad se ne zna čak ni tačan broj, a kamoli da se znaju imena, skeptici su dobrodošli da testiraju Omerovićevu metodu. Čak i osobe oboljele od ”TORABIJEVOG SINDROMA” su dobrodošle. (Osobama koje boluju od Torabijevog sindroma svugdje i od svakoga se priviđa Torabi.) Dođite i uvjerite se u djelotvornost Omerovićevih tretmana.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Rezultate koje postiže bioenergetičar Omerović, dokazano je, nisu rezultat placebo efekta

Kod Omerovićeve metode, rezultati liječenja nisu placebo efekat što je dokazala i konvencionalna medicina (rentgenski snimci, magnetna rezonanca, ultrazvuk, laboratorijske pretrage).

Kod Omerovića, bilo da ste na tretmanu face to face, tj. u ličnom kontaktu ili na tretmanu na daljinu ne važe pravila koja važe kod drugih ”bioenergetičara”. Možete sjediti kako hoćete. Možete prekrižiti ruke i noge, razgovarati, jesti, piti, pjevati, čitati, slušati muziku, gledati televiziju, telefonirati, šetati… Nije potrebno, kako kvazibioenergetičari kažu, da se ”otvorite da bi ste mogli primiti energiju” niti da ”svoje misli usredotočite na bioenergetičara”. Ne morate vjerovati da će vam biti bolje, da bi boljitak i nastupio.

Senzacije, koje većina osjeti su nešto na što ne trebate obraćati pažnju jer to nije bitno za uspjeh tretmana. Omerović poziva skeptike da se uvjere u djelotvornost njegovih tretmana. Kod Omerovića možete čak i spavati na tretmanu.

Pošto Omerovićevi tretmani nisu rezultat placebo efekta, Omerovićevom metodom moguće je tretirati djecu i životinje. Jer ni djeca ni životinje ne trebaju se ”konektovati na bioenergetičara”. Upravo kod te dvije kategorije postižu se nevjerovatno dobri rezultati.

Jedino šta je bitno je kontakt ruke sa mjestom gdje je problem. Vaša ili ruka nekog drugog ko je uz vas tokom tretmana mora biti na mjestu gdje je problem.

Iza Omerovića je ogromno iskustvo (25 godina rada). Kao produkt tog iskustva jedintvena metoda liječenja bioenergijom koju osim Omerovića ne prektikuje niko i nigdje u svijetu.

Bioenergetičar Muhamed Omerović tokom tretmana

Grupni tretmani za ograničen broj osoba (plaćeni tretmani) su svake srijede i subote u 20 sati

S obzirom na djelotvornost i učinkovitost Omerovićevih tretmana, grupni tretmani su više od dvije godine standardni oblik liječenja skoro svih vrsta bolesti, povreda i tegoba.

Grupni tretmani bioenergijom na daljinu su, zbog načina na koji se izvode veoma popularni. Osoba kojoj je potrebna pomoć tretmanu prisustvuje iz svoje sobe, kuće, bašte…a rezultati su nevjerovatno dobri. Čak više od 90 posto osoba koje su do sada učestvovale na tretmanima bioenergetičara Muhameda Omerovića još tokom samog tretmana su osjetili veliko olakšanje, a nemali broj se i potpuno riješio tegoba.

Pošto će se kao platforma za davanje uputstva koristiti livestream (video uživo) od Facebook profila https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.14203 , neophodno je da osobe koje žele učešće u plaćenom grupnom tretmanu imaju i Facebook profil.

Kako i zašto Facebook kod plaćenih grupnih tretmana?

Oslanjajući se na iskustva sa besplatnim grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu, vidjeli smo da je od svih postojećih platformi, najjednostavnija za pratiti upravo platforma od Facebooka. Pošto je Facebook još uvijek besplatan za sve, izbjegavaju se dodatni troškovi koji bi se pojavili ako bi se koristila neka druga platforma.

Doduše, biće malo komplikovano sve koji su uplatili za tretman i dodati na pomenuti Facebook profil (https://www.facebook.com/muhamed.omerovic.14203), ali zbog toga je broj osoba koje mogu učestvovati na tretmanu sveden na 50. I svi će učesnici prije tretmana biti lično kontaktirani preko Viber-a ili WhatsApp-a

Upravo iz tih razloga neophodno je da osoba, koja želi biti na ovom grupnom tretmanu, treba kod popunjavanja podataka prilikom plaćanja obavezno da navede  kontakt broj mobilnog telefona na kojem je instaliran Viber ili WhatsApp.

Ukoliko iz bilo kojih razloga ne uspijete rezervireti termin za tretman, javite se porukom na Viber/WhatsApp broj +31640198868

Za više video klipova posjetite naš oficijelni YouTube kanal.