Bioenergetičar Omerović u decembru 2022. u BiH, a možda i u Srbiji

Od 7. decembra 2022. godine bioenergetičar Muhamed Omerović će boraviti u BiH i to u Živinicama i Sarajevu. Tačan datum i vrijeme za navedena mjesta bit će naknadno poznati. Za više informacije pratite ovu oficijelnu web stranicu i FB stranicu Omerovic-bioenergija.

Sve osobe koje bi da dođu na tretman kod bioenergetičara Omerovića trebaju prvo izvršiti rezervaciju termina za tretman. To je moguće slanjem tekstualne poruke  na broj (Viber/WhatsApp) +387-62-436-135.

Bioenergetičar Omerović i u Srbiji

Postoji velika vjerovatnoća da će bioenergetičar Omerović svoj dolazak u Bosnu iskoristiti i za posjetu Srbiji i njenom glavnom gradu Beogradu.

S obzirom da će bioenergetičar Omerović u Beogradu biti najviše par dana, broj osoba koje će moći da primi je veoma ograničen. Stoga je neophodno da pošaljete tekstualnu poruku na broj +387-62-436-135 kako bi vaš termin za tretman mogao biti planiran.

Kod kojih zdravstvenih problema pomažu Omerovićevi tretmani?

Osobe su često sklone bioenergetičaru samo ići za bolesti nepoznatog porijekla. Ili pak za povrede i bolesti za koje nigdje nisu našli lijeka, pa im je odlazak bioenergetičaru poslednja nada.

Čaesto se čuje kako neko zna reći: ”Ja znam od čega je to meni. To sam se ja udario…podigao teško…loše držanje imam kad sjedim…od stresa… i nije to za bioenergetičara. To je za doktora.” I slično.

Upravo to je velika greška. Bioenergetičar Muhamed Omerović svojom jedinstvenom metodom liječenja, koju je razvio kroz 25 godine koliko se bavi bioenergijom, uspješno i u veoma kratkom roku, rješava upravo te , navedene, probleme.

Sportske povrede – specijalnost bioenergetičara Omerovića

Kao rijetko ko u svijetu, bioenergetičar Muhamed Omerović uspijeva većinu slučajeva čak i najtežih sportskih (fizičkih) povreda riješiti za kratko vrijeme.

Obično dva do tri tretmana budu sasvim dovoljna da se riješite bolova u koljenima, ramenima, leđima, vratu, stomaku…

Bezbroj je sportista iz cijelog svijeta kojima je i najteže povrede mižića, tetiva i zglobova izliječio bioenergetičar Omerović i to za samo par dana.

Jer, specijalnost bioenergetičara Muhameda Omerovića su sportske povrede.

I to počev od najbezazlenijih upala izazvanih naporima prilikom takmičenja ili trenažnog procesa, pa raznih kontuzija mižića, tetiva, kostiju, sa ili bez hematoma, distorzije zglobova pa do ozbiljnijih istegnuća i ruptura mišića i tetiva.

Pomoć za skoro sve vrste bolesti i povreda poznatog i nepoznatog porijekla

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Muhameda Omerovića pokazali su se jako djelotvornim i učinkovitim kod svih vrsta bolesti gdje je prisutna bol, bez obzira da li je uzrok bola poznate ili nepoznate prirode. Doslovno, sve što boli.

Glavobolje, obične i migrenske, bolovi u križima, leđima, ramenima, laktovima, gležnjevima, šakama, nogama, kukovima, preponama, koljenima.

Čak i ako su to bolovi od reumatskog artritisa, osteoporoze i drugih sličnih oboljenja. I te vrste bolova često budu u znatnom dijelu ublažene ili potpuno uklonjene.

Osobe sa vrtoglavicom, oslabljenim imunitetom, petnim trnom, teniskim laktom, te pojedini oblici depresije, razne anksioznosti, fobije, Osobe koje su pod velikim uticajem stresa takođe mogu koristiti Omerovićeve bioenergetske tretmane.

Opekotine, posjekotine, postoperativni problemi. Problemi sa disajnim organima, sinusi, uho, grlo, nos, bolovi u trbuhu (želučani problemi, masna jetra, lijena crijeva…. problemi sa probavom) , osobe sa raznim cistama, te još mnogo toga.

S obzirom da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat, tretmanima je moguće tretirati i djecu.

 

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Mogu li Omerovićevi tretmani pomoći kod karcinogenih oboljenja?

Bioenergetski tretmani bioenergetičara Omerovića mogu se koristiti i kao dopunska terapija kod liječenja osoba oboljelih od karcinogenih oboljenja. Znači, uvijek treba da bude glavna riječ medicinara konvencionalne medicine.

Jako dobri rezultati su kod osoba koje su na kemoterapijama. Naime, bioenergetskim tretmanima se u veoma kratkom periodu neutrališu nuspojave izazvane kemoterapijom tako da kemoterapija na kraju daje mnogo bolji učinak i osobe se mnogo brže i lakše oporavljaju.

Nažalost, nije moguće kod svih vrsta bolesti i povreda pomoći.

Ko ne može računati na uspješnost Omerovićevih tretmana?

Na uspješnost Omerovićevih tretmana ne mogu računati osobe koje su oboljele od Parkinsonove i Alzheimerove bolesti, demencije i multiple skleroze. Zatim osobe koje imaju epilepsiju, šizofreniju i osobe kod kojih je oštećen centralni ili periferni nervni sistem.

Tu se prije sveg

a misli na osobe koje su imale moždani udar te je došlo do oštećenja mozga i na osobe kojima je tokom neke nesreće ili operacije oštećen i prekinut neki živac. Tim se osobama, najčešće ne može pomoći.

Omerovićeva bioenergetska metoda liječenja daje odlične rezultate i na daljinu

Pored tretmana bioenergijom FACE TO FACE, tj. kad je bioenergetičar Omerović sam prisutan, čak najrasprostranjeniji i ništa manje uspješan način bioenergetskog tretmana je tretman na daljinu.

Pored besplatnih tretmana, koji su povremeno, bioenergetičar Omerović ima dva puta sedmično plaćene grupne tretmane bioenergijom na daljinu za ograničen broj osoba. Tretmani su utorkom i nedjeljom u 20 sati, a cijena učešća u tretmanu je 25 eura po osobi.

Rezervirati termin za tretman i uplatiti za isti moguće je preko oficijelne web stranice www.omerovic.eu .

Pogledajte neka od iskustava sa Omerovićevim tretmanima bioenergijom na daljinu.

Nevjerovatna učinkovitost Energizovane čudotvorno djelotvorne kreme

Odnedavno bioenergetičar Omerović nudi i novi proizvod – Energizovanu Čudotvorno Djelotvornu Kremu®

Energizovana krema je nastala kao pomoćno sredstvo kod Omerovićevih bioenergetskih tretmana a sada je veliki bum.

Povratne informacije su čak i premašile očekivanja. Osobe koje nisu osjetile djelovanje kreme (a ima i takvih, nažalost) mjere se u promilima.

Za sve ono što je navedeno o djelovanju kreme, na čemu je krema testirana prije nego je izbačena na tržište, uspješnost je do sada 100 postotna.

Javljaju se osobe da su Kremom tretirale i neke zdravstvene probleme, na kojima krema nije testirana a rezultati su i kod tih problema iznenađujuće dobri.

Kremom je naročito zadovoljna populacija koja je u poznijim godinama.

Njihovi najčešći problemi (bolovi u koljenima, kukovima, križima, leđima, problemi sa probavom, problemi sa spavanjem) sada su mnogo podnošljiviji uz upotrebu kreme.

Krema, jednostavno, djeluje. Nije prevara. Pogledajte neka od iskustava o djelotvornosti Energizovane Čudotvorno Djelotvorne Kreme®.

Posjetite i naš oficijelni YouTube kanal

Kako naručiti Omerovićevu Energizovanu kremu?

Energizovana krema isporučuje se širom svijeta. Cijena kreme je 25 eura + troškovi dostave. A troškovi dostave su sledeći: Zemlje EU 8 eura sa izuzetkom sledećih područja (1. Alandska ostrva, 2. Azuri, 3. Kanarska ostrva, 4.Francuska Gvineja, 5. Gvadalupo, 6.Madeira, 7. Martinik, 8. Majot, 9. Reunion i 10. Sint Martin). Za ta područja cijena dostave je 14 eura.

Švicarska i Norveška 10 eura.

BiH, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Kosovo 12 eura.

Sjedinjene Američke Države, Kanada i Australija 16 eura.

Turska, Kina, Japan i ostatak svijeta 18 eura.

To su troškovi slanja po pošiljci, što znači da u jednoj pošiljci može biti više krema.

NAPOMENA:

Cijene troškova slanja kreme važe zaključno sa 31. decembrom 2022. godine.

Osobe van Evropske unije da vode računa o obavezi plaćanja carine za pošiljku u svojoj zemlji. Da bi ste izbjegli neugodnosti, prije nego što naručite kremu provjerite koliko i za koje proizvode morate platiti carinu.

Uskoro će biti moguće Energizovanu kremu naručiti preko oficijelne web stranice www.omerovic.eu .

Kremu je moguće naručiti i preko ovlaštenih prodavača/kolportera u Austriji, Sloveniji. Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji. Na OVOM LINKU možete naći spisak ovlaštenih prodavača/kolportera

Ukoliko naručite kremu kod ovlaštenih prodavača/kolportera za područja u kojima djeluju prodavači/kolporteri, smanjujete troškove dostave i brže dolazite do kreme. Jer, ako kremu naručite na dole navedeni način trebate imati na umu da se krema šalje iz Nizozemske.

ENERGIZOVANA ČUDOTVORNO DJELOTVORNA KREMA® trenutno se može naručiti na sledeći način: Iznos od 25 eura za kremu + troškovi slanja za vaše područje treba uplatiti na sledeći IBAN (račun) : NL66RABO 0349 0730 58 ,fit and more now, Broekhovenseweg 159 11, 5021LD, Tilburg, Niederlande. Znači, primalac je fit and more now. BIC ili SWIFT kode je: RABONL2U

ili na paypal: paypal.me/omerovicbioenergija ili e-mail za paypal: muhomer.fit@gmail.com

Svrha uplate (Verwendungszweck) : Energizovana krema

Kad uplatite, uslikajte transakciju da ne čekate novac da bude na računu i pošaljite na Viber/WhatsApp broj +31640198868 sa kompletnom adresom na koju vam pošiljku treba poslati.

Pošaljite i vašu e-mail adresu ukoliko je imate.

Ako želite saznati više o kremi, kliknite na linkove ispod.

https://omerovic.eu/energizovana-krema/

https://omerovic.eu/…/energizovana-krema-najnoviji…/