U nedjelju, 24. 3. 2024. u 20 sati Omerovićev besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba

U nedjelju 24. marta/ožujka 2024. godine u 20 sati po srednjeevropskom vremenu, na rasporedu je još jedan Omerovićev besplatni tretman bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba.

Nikakva prijava za besplatni grupni tretman još uvijek nije potrebna.  Bit će dovoljno samo da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija i kad vidite da je počeo video uživo da kliknete na to te da pratite uputstva u Omerovićevom uživo obraćanju.

Kako prisustvovati besplatnom tretmanu?

Da bi ste prisustvovali besplatnom grupnom tretmanu bioenergijom na daljinu za neograničen broj osoba, poželjno je da lajkate i pratite Facebook stranicu Omerović – bioenergija . Live stream (video uživo) putem kojeg će bioenergetičar Omerović davati uputstva učesnicima u grupnom tretmanu bit će upravo sa te stranice, a ne sa privatnog Facebook profila, kao što je to nekad bilo.

U toku samog tretmana poželjno bi bilo da ukoliko imate pitanje da objasnite koji je vaš problem a ne samo da navedete dijagnozu. Neće biti moguće svakom pojedinačno odgovoriti na pitanja tokom tretmana, ali će se pokušati odgovoriti na srodne probleme.

Kome su namijenjeni besplatni grupni tretmani?

Besplatni grupni tretmani namijenjeni su, prije svega, osobama koje tretman bioenergijom na daljinu nisu u mogućnosti platiti (nažalost, ima i takvih). Pored njih, besplatnim grupnim tretmanima mogu prisustvovati i svi ostali, doslovno svi, bez obzira na rasu, vjeru, političko ubjeđenje, spol, starosnu dob, socijalni status, naravno, potpuno besplatno.

Preko jednog aparata, upute može pratiti (skoro) neograničen broj osoba. Znači, ne mora svaka osoba imati aparat za sebe (telefon, tablet, computer) da bi mogla prisustvovati tretmanu, jer Omerović preko FB samo daje uputstva.

Šta je najbitnije što treba uraditi tokom tretmana?

Najbitnije je držati ruke na mjestu ili mjestima gdje je problem. Ukoliko se budete držali tog osnovnog principa, velike su šanse da ćete još tokom tretmana osjetiti olakšanje. Ruke trebate držati bez pomjeranja ili sklanjanja. Dakle, da budu kao zalijepljene na mjestu gdje je problem. Što duže budete držali ruke na mjestu gdje je problem, veća je vjerovatnoća da će rezultat biti zadovoljavajući.

Ako imate više problema, možete u pomoć pozvati članove familije, prijatelje, komšije…da vam pomognu. Jer, tokom tretmana moguće je tretirati istovremeno više problema, ali je u tom slučaju potrebno da bude više ruku.

Rezultat vidljiv odmah tokom tretmana i na daljinu

Bioenergetičar Omerović je jedan od rijetkih bioenergetičara u svijetu kod koga su rezultati vidljivi još tokom samog tretmana.

Kad su u pitanju grupni tretmani na daljinu, Omerović je jedini u svijetu kod koga su rezultati i u grupnim tretmanima na daljinu za neograničen broj osoba vidljivi još tokom samog tretmana.

Upravo iz tog razloga njegovi grupni tretmani nisu reklamnog karaktera (da se privuku na plaćene tretmane osobe kojima je pomoć potrebna) već su direktna pomoć bolesnim i povrijeđenim.

Da li je vjerovanje u djelotvornost Omerovićevih tretmana preduslov za uspjeh tretmana?

Nikakvo vjerovanje da će vam biti bolje nije potrebno. Možete biti i najveći skeptik. Kako kažu u našem narodu, možete biti i ”NEVJERNI TOMA”. Bitno je samo da tokom tretmana na vašem bolnom mjestu ili bolnim mjestima vaše ili nečije druge ruke budu na bolnom ili bolnim mjestima. Poželjno bi bilo bar pola sata držati ruke nepomično. Znači, ruke se tokom tretmana ne bi smjele niti pomjerati niti sklanjati. To zna biti zamorno, ali zato su rezultati koji obično nastupe još tokom samog tretmana, nešto zbog čega ćete zaboraviti svu tu muku oko držanja ruku.

Raznorazni šarlatani, pokušavajući nevješto izazvati autosugestiju služe se raznim prevarama i obmanama  Uvjeravaju vas kako treba da se ”konektujete” na tobožnjeg bioenergetičara, ili da dozvolite protok energije i slične gluposti. I kad ne osjetite rezultate, uvijek je do vas, a nikad do njih.

Najčešći izgovori su da imate jaku bioenergiju , možda čak i jaču od samog samozvanog bioenergetičara te da vam zbog toga ne može pomoći te do toga da vi ne dozvoljavate protok energija… Ili čak, da ste tokom Omerovićevog tretmana sjedili kako ne treba (prekrižili ruke ili noge) niste se koncentrirali i slično…

Kad ste na Omerovićevim tretmanima možete sjediti ili ležati kako vam odgovara. Možete jesti, piti, pričati, čitati, gledati tv, slušati muziku, pjevati, plakati. Možete čak i spavati, ali u tom slučaju neko drugi treba da vam drži ruke na bolnom mjestu jer u snu može doći do sklanjanja ruku, što će umanjiti efikasnost tretmana.

Upravo zbog toga Omerovićevim tretmanima, pogotovu na daljinu, mogu biti izložena mala djeca i životinje. I tu su zabilježeni izvanredni rezultati.

Kako treba da se tokom tretmana ponašaju osobe koje imaju određenih psihičkih problema?

Jedini izuzetak od gore navedenog su osobe koje imaju određene psihičke probleme. Jer, Izvanredni rezultati su zabilježeni upravo kod osoba sa blažim depresivnim poremećajima, raznim vrstama fobija, anksioznošću i sličnim.

Ti psihički problemi su prezentirani i psihički i tjelesno. Osobe u tom stanju imaju tjelesne manifestacije kao na primjer: lupanje srca, tremor u rukama, nelagoda u grudnom košu, zujanje u ušima. U glavi i očima se osjeća kao neko zatezanje i sve je to popraćeno najčešće velikim strahom.

Treba se skoncentrisati na uzrok koji vas dovodi u to stanje. na primjer, ispit u školi, ili razgovor za posao, ili boravak u zatvorenom prostoru ili u vbelikoj masi ljudi. Koncentriranjem na uzrok treba izazvati što je moguće realniji problem da bude prisutan i tad staviti ruke na mjesto gdje se to tjeledno manifestvuje. Obično na trbuh, grudi, glavu…

Te osobe trebaju tokom cijelog tretmana da budu skoncentrisane na uzrok koji remeti njihovo normalno stanje, a ne ni na kakvog bioenergetičara.

Kome je sve moguće pomoći?

Većina osoba sa raznim vrstama bolesti, povreda i tegoba još tokom Omerovićevog tretmana osjeti poboljšanje. Nikad svi. Preko 90 posto osoba koje su učestvavale na Omerovićevim tretmanima je zadovoljno rezultatima.

Zanimljivo je da se ponekad desi da se određeni zdravstvani problem kod velikog broja osoba uspješno rješava i to veoma lako i brzo, a kod, obično, manjeg broja osoba taj problem se ne može riješiti.

Zašto je to tako, nema objašnjenja. Sam bioenergetičar Omerović uvijek ponavlja da nije do njega. Ni kad je nekome bolje ni kad nije bolje. Jer, njegovo objašnjenje je da on ništa ne radi i da se sve to dešava Božijom voljom.

Čak, u nekim situacijama u kojima je pomogao hiljadama osoba samom sebi nije uspio pomoći. Kako kaže, to je najveći dokaz da ništa nije do njega i do njegovog htijenja da nekome pomogne.

Kome nije moguće pomoći?

Osobe koje su rođene sa određenom fizičkom ili psihičkom manom, te osobe koje imaju Parkinsonovu ili Alzhajmerovu bolest ili su preležale dječiju paralizu kao i osobe kod kojih je došlo do trajnog oštećenja centralnog ili perifernog nervnog sistema (moždani udar i razne vrste povreda gdje su živci oštećeni) ne trebaju se nadati poboljšanju tokom niti nakon Omerovićevih tretmana.

Koliko često treba biti na Omerovićevim tretmanima?

Ukoliko ste bili na dva-tri tretmana na Omerovićevim tretmanima i niste osjetili nikakvo poboljšanje, preporučuje vam se da više ne prisustvujete Omerovićevim tretmanima te da pomoć potražite na drugom mjestu.

Kako pomoći osobama koje ne mogu pratiti Omerovićevo javljanje uživo preko Facebook-a?

Ukoliko imate nekoga ko nema mogućnost da prati Omerovićeve upute uživo, možete mu vi dati upute kad, kako i šta da radi. Na primjer, imate prijatelja koji nema FB. Nazovete ga telefonom i kažete mu, nakon što to uputstvo da Omerović, kad i gdje da stavi ruke za svoje probleme i to je sve. I na taj način gledajte da pomognete osobama kojima je pomoć potrebna. Bit će vam zahvalni.

Besplatnim tretmanima uvijek, po preporuci bioenergetičara Omerovića, prisustvuju i osobe za koje nije sigurno da im se kod njihovih problema može pomoći. Besplatni tretmani su neka vrsta testa koji je, ako se pokaže da je uspješan, uslov da se te osobe priključe plaćenim tretmanima. Jer, Omerović ne uzima u plaćene tretmane osobe za koje ne postoji veliki stupanj vjerojatnoće da će im u tim tretmanima biti bolje.

Poželjno je, a ne i obavezno, podijeliti video tokom tretmana

Omerović je jedan od rijetkih alternativaca koji se liječenjem bioenergijom bavi profesionalno i to potpuno legalno i legitimno. U Nizozemskoj, gdje i živi, ima registriranu firmu (fit & more now) čija je jedina i osnovna djelatnost liječenje alternativnom medicinom.

Bioenergetičar Omerović, za učešće u svojim plaćenim grupnim tretmanima bioenergijom na daljinu, koji su postali standardni način liječenja za razne vrste bolesti i povreda i naplaćuje 20 eura po osobi za tretman.

I pored toga što liječeći bioenergijom zarađuje za život, bioenergetičar Omerović preporučuje da podijelite video. Svjesno se odriče velikog dijela prihoda, jer želi da se što veći broj osoba okoristi o ovaj njegov dar. Tim prije što su Omerovićevi besplatni tretmani izuzetno korisni i rijetki. Otprilike jednom mjesečno možete biti u prilici besplatno se riješiti bolova, povreda i tegoba. Prilikom dijeljenja, vodite računa da video podijelite osobama kojima je pomoć ove vrste zaista potrebna. Nemojte dijeliti video u grupe ili osobama za koje unaprijed znate da im pomoć ove vrste nije potrebna.

Omogućite dijeljenjem da za ovaj vid liječenja saznaju i drugi, pogotovu oni koji nemaju i ne mogu da plate. Bit će vam zahvalni.

Skeptici , a i osobe oboljele od ” TORABIJEVOG SINDROMA” su dobrodošli na Omerovićeve grupne tretmane

Vjerovanje da će vam biti bolje nije preduslov za uspjeh Omerovićevih tretmana, kao što je to slučaj kod većine bioenergetičara. Jer, dokazano je, Omerovićevi tretmani nisu rezultat placebo efekta. Za placebo ne znaju ni životinje ni mala djeca, a nevjerovatno dobri rezultati su postignuti upravo kod te dvije kategorije.

Posebno u grupnim tretmanima za neograničen broj osoba kad se ne zna čak ni tačan broj, a kamoli da se znaju imena, skeptici su dobrodošli da testiraju Omerovićevu metodu. Čak i osobe oboljele od ”TORABIJEVOG SINDROMA” su dobrodošle. (Osobama koje boluju od Torabijevog sindroma svugdje i od svakoga se priviđa Torabi.) Dođite i uvjerite se u djelotvornost Omerovićevih tretmana.

Liječnički nalaz iz kojeg se vidi da rezultati Omerovićevih tretmana nisu placebo efekat

Rezultate koje postiže bioenergetičar Omerović, dokazano je, nisu rezultat placebo efekta

Kod Omerovićeve metode, rezultati liječenja nisu placebo efekat što je dokazala i konvencionalna medicina (rentgenski snimci, magnetna rezonanca, ultrazvuk, laboratorijske pretrage).

Kod Omerovića, bilo da ste na tretmanu face to face, tj. u ličnom kontaktu ili na tretmanu na daljinu ne važe pravila koja važe kod drugih ”bioenergetičara”. Možete sjediti kako hoćete. Možete prekrižiti ruke i noge, razgovarati, jesti, piti, pjevati, čitati, slušati muziku, gledati televiziju, telefonirati, šetati… Nije potrebno, kako kvazibioenergetičari kažu, da se ”otvorite da bi ste mogli primiti energiju” niti da ”svoje misli usredotočite na bioenergetičara”. Ne morate vjerovati da će vam biti bolje, da bi boljitak i nastupio.

Senzacije, koje većina osjeti su nešto na što ne trebate obraćati pažnju jer to nije bitno za uspjeh tretmana. Omerović poziva skeptike da se uvjere u djelotvornost njegovih tretmana. Kod Omerovića možete čak i spavati na tretmanu.

Pošto Omerovićevi tretmani nisu rezultat placebo efekta, Omerovićevom metodom moguće je tretirati djecu i životinje. Jer ni djeca ni životinje ne trebaju se ”konektovati na bioenergetičara”. Upravo kod te dvije kategorije postižu se nevjerovatno dobri rezultati.

Jedino šta je bitno je kontakt ruke sa mjestom gdje je problem. Vaša ili ruka nekog drugog ko je uz vas tokom tretmana mora biti na mjestu gdje je problem.

Iza Omerovića je ogromno iskustvo (29 godina rada). Kao produkt tog iskustva nastala je jedintvena metoda liječenja bioenergijom koju osim Omerovića ne prektikuje niko i nigdje u svijetu.

Energizovana Čudotvorno Djelotvorna Krema®, najnoviji zaštićeni brend bioenergetičara Omerovića

Kako naručiti Omerovićevu Energizovanu kremu?

Energizovana krema isporučuje se širom svijeta. Cijena kreme je 25 eura + troškovi dostave. A troškovi dostave su sledeći: Zemlje EU 8 eura sa izuzetkom sledećih područja (1. Alandska ostrva, 2. Azuri, 3. Kanarska ostrva, 4.Francuska Gvineja, 5. Gvadalupo, 6.Madeira, 7. Martinik, 8. Majot, 9. Reunion i 10. Sint Martin). Za ta područja cijena dostave je 14 eura.

Švicarska i Norveška 10 eura.

BiH, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Kosovo 14 eura.

Sjedinjene Američke Države, Kanada i Australija 18 eura.

Turska, Kina, Japan i ostatak svijeta 20 eura.

To su troškovi slanja po pošiljci, što znači da u jednoj pošiljci može biti više krema.

Osobe van Evropske unije da vode računa o obavezi plaćanja carine za pošiljku u svojoj zemlji. Da bi ste izbjegli neugodnosti, prije nego što naručite kremu provjerite koliko i za koje proizvode morate platiti carinu.

Uskoro će biti moguće Energizovanu kremu naručiti preko oficijelne web stranice www.omerovic.eu .

Kremu je moguće naručiti i preko ovlaštenih prodavača/kolportera u Austriji, Sloveniji. Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Srbiji. Na OVOM LINKU možete naći spisak ovlaštenih prodavača/kolportera

Ukoliko naručite kremu kod ovlaštenih prodavača/kolportera za područja u kojima djeluju prodavači/kolporteri, smanjujete troškove dostave i brže dolazite do kreme. Jer, ako kremu naručite na dole navedeni način trebate imati na umu da se krema šalje iz Nizozemske.

ENERGIZOVANA ČUDOTVORNO DJELOTVORNA KREMA® trenutno se može naručiti na sledeći način: Iznos od 25 eura za kremu + troškovi slanja za vaše područje treba uplatiti na sledeći IBAN (račun) : NL66RABO 0349 0730 58 ,fit and more now, Broekhovenseweg 159 11, 5021LD, Tilburg, Niederlande. Znači, primalac je fit and more now. BIC ili SWIFT kode je: RABONL2U

ili na paypal: paypal.me/omerovicbioenergija ili e-mail za paypal: muhomer.fit@gmail.com

Svrha uplate (Verwendungszweck) : Energizovana krema

Kad uplatite, uslikajte transakciju da ne čekate novac da bude na računu i pošaljite na Viber/WhatsApp broj +31640198868 sa kompletnom adresom na koju vam pošiljku treba poslati.

Pošaljite i vašu e-mail adresu ukoliko je imate.

Ako želite saznati više o kremi, kliknite na linkove ispod.

https://omerovic.eu/energizovana-krema/

https://omerovic.eu/…/energizovana-krema-najnoviji…/

Posjetite i naš oficijelni YouTube kanal .